Zeilen Turkije

Zoekt u de perfecte zeilvakantie? Ga zeilen in Turkije, een zeer populaire zeilvakantie-bestemming in de Middellandse Zee. Zeilen in Turkije betekent een mix van geschiedenis, cultuur, geografie en religie. Dit grote schiereiland is omringd door acht landen en aan drie zijden omringd door de Egëische, Zwarte en Middellandse Zee. Het land verbindt Azië met Europa. Het is één van ’s werelds oudste bewoonde regio’s van onder andere Assyrische, Griekse en Phrygische beschavingen. Met meer dan 500 eilanden en 7000 kilometer kustlijn is het geen wonder dat Turkije een zeilers paradijs is.

Ziet u zeilen in Turkije helemaal zitten?

Ga zeilen in Turkije in de prachtige Golf van Fethiye en maak kennis met prachtige eilanden en baaien, geniet van een oude beschaving, oude ruïnes, heerlijk eten en een heerlijk klimaat vanaf het vroege voorjaar tot het eind van het najaar. Vraag nu uw snelle offerte aan voor een zeilvakantie in dit unieke Turkse zeilparadijs en ga dan maar alvast snel uw tassen pakken!

Nieuw! Zeilvakanties voor 12 vrienden zijn beschikbaar op onze Sun Loft 47 monocat op deze bestemming. Lees ons blog voor meer informatie!

Lees meer

Onze Zeilen Turkije vloot

5zeiljacht
5Catamaran
Bekijk onze Zeilen Turkije vloot