Zeilen Sint Maarten

Toe aan een indrukwekkende en onvergetelijke zeilvakantie? Ga zeilen in Sint Maarten! St. Maarten is na de Britse Maagdeneilanden ons meest populaire zeilgebied in het Caribisch Gebied. Door een zeiljacht te huren vanaf St. Maarten kunt u een aantal van de prachtige eilanden in het oosten van het Caribisch Gebied verkennen. Tevens kunt u genieten van spectaculair duiken en snorkelen bij een aantal van de meest ongerepte koraalriffen in de wereld.

Ziet u zeilen in Sint Maarten helemaal voor u?

Vraag nu uw snelle offerte aan voor een zeilvakantie in dit unieke Caribische zeilparadijs en ga dan maar alvast snel uw tassen pakken! Ontdek ook de speciale Sint Maarten zeilvakantie-aanbiedingen van Dream Yacht.

Lees meer

Charter types

Bareboat Charters

U bent de kapitein aan boord van onze perfecte monohulls en catamarans, zeilend op alle bestemmingen waar u altijd van heeft gedroomd.

Lees meer

Cabin Charters

Wij zijn de pioniers op het gebied van het verhuren van hutten op luxe catamarans met bemanning. Deze bemande catamarans liggen op de mooiste droombestemmingen wereldwijd.

Lees meer
Bemande Charters - Dream Yacht Charter

Bemande Charters

Onze Bemande Vaarvakanties zijn het hoogtepunt van all inclusive luxe: uw drijvende 5-sterren privé villa, met chefkok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer