Zeilen Seychellen

Ziet u zeilen in een schitterend zeilparadijs helemaal zitten? Kom dan zeilen in de Seychellen. De Seychellen bieden: enorme granieten rotsen die door de eeuwen heen gepolijst zijn door de golven van de Indische Oceaan, gigantische palmbomen met hun beroemde ‘Coco de Mer’, turquoise inhammen met prachtige witte zandstranden. Een betere plek die de naam ‘paradijs’ verdient is bijna niet te vinden.

Zeilen in de Seychellen werkelijkheid maken?

Als u dit paradijs wilt bezoeken, begin dan met het aanvragen van uw offerte – en begin daarna maar met pakken! Een bareboat charter of zeilen met schipper in de Seychellen is een droom die werkelijkheid kan worden.

Lees meer

Charter types

Bareboat Charters

U bent de kapitein aan boord van onze perfecte monohulls en catamarans, zeilend op alle bestemmingen waar u altijd van heeft gedroomd.

Lees meer

Cabin Charters

Wij zijn de pioniers op het gebied van het verhuren van hutten op luxe catamarans met bemanning. Deze bemande catamarans liggen op de mooiste droombestemmingen wereldwijd.

Lees meer
Bemande Charters - Dream Yacht Charter

Bemande Charters

Onze Bemande Vaarvakanties zijn het hoogtepunt van all inclusive luxe: uw drijvende 5-sterren privé villa, met chefkok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer