Zeilen Martinique

Martinique is één van de juweeltjes van de Franse Cariben. Martinique biedt het klassieke Caribische pakket van perfecte stranden – parelwit zand aan de zuidkust en zwart zand aan de noordkust. Er zijn afgelegen baaien ideaal voor zwemmen en snorkelen, riffen, ongerepte vissersdorpjes, warmwaterbronnen, weelderige regenwouden, ruige rotsen en exotische bloemen en fruit overal. Ga zeilen in Martinique, of u nu zelfstandig een zeiljacht huurt of liever een schipper het roer in handen laat nemen.

Op zoek naar accommodatie? Kom dichter bij de natuur, hoor het geluid van de oceaan en geniet van een prachtig uitzicht bij zonsopgang en zonsondergang met onze aantrekkelijke Aqualodge drijvende villa’s.

Nieuw! Zeilvakanties voor 12 vrienden zijn beschikbaar op onze Sun Loft 47 monocat op deze bestemming. Lees ons blog voor meer informatie!

Vraag nu uw gratis offerte aan en ervaar een zeilvakantie in Martinique. 

Lees meer

Charter types

Bareboat Charters

U bent de kapitein aan boord van onze perfecte monohulls en catamarans, zeilend op alle bestemmingen waar u altijd van heeft gedroomd.

Lees meer

Cabin Charters

Wij zijn de pioniers op het gebied van het verhuren van hutten op luxe catamarans met bemanning. Deze bemande catamarans liggen op de mooiste droombestemmingen wereldwijd.

Lees meer
Bemande Charters - Dream Yacht Charter

Bemande Charters

Onze Bemande Vaarvakanties zijn het hoogtepunt van all inclusive luxe: uw drijvende 5-sterren privé villa, met chefkok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer
Airlie Beach

Motor Catamaran Charters

Vaar sneller en zie meer van uw gekozen bestemming tijdens uw vaarvakantie met een motor catamaran charter.

Lees meer