Zeilen Kroatië

Zoekt u de perfecte zeilvakantie? Kom zeilen in Kroatië. Ontdek nu wat zeilen in Kroatië inhoudt. Dream Yacht heeft het grootste aanbod zeiljachten in Kroatië. Dream Yacht; het grootste aanbod zeilvakanties wereldwijd.

Meer dan 1200 eilanden liggen verspreid in de Adriatische Zee langs de kust van Kroatië – dit maakt Kroatië één van de mooiste zeilgebieden in Europa. Vanuit onze bases in Dubrovnik, Trogir, Sibenik en Pula kunt u de nationale parken Kornati en Krka ontdekken, met hun watervallen, levendige haventjes, onbewoonde eilanden en beschutte baaien. Steile kliffen, riffen en beschutte inhammen en ankerplaatsen verwelkomen u na elke bocht.

Klinkt dit als uw paradijs voor het huren van een zeiljacht? Voor uw zeilvakantie in Kroatië kunt u bij ons een monohull of catamaran huren voor zelfstandig zeilen of voor zeilen met een schipper. De laatste jaren is het huren van catamarans in de Middellandse Zee enorm populair geworden, waardoor wij nu een grote vloot catamarans te huur hebben voor uw zeilvakantie in Kroatië. Dream Yacht heeft het allemaal!

Ziet u zeilen in Kroatië helemaal zitten?

Vraag uw gratis offerte aan en begin vandaag alvast met dromen over uw onvergetelijke zeilvakantie door prachtige zeilgebieden. Ontdek ook de speciale Kroatië-aanbiedingen van Dream Yacht.

Nieuw! Zeilvakanties voor 12 vrienden zijn beschikbaar op onze Sun Loft 47 monocat op deze bestemming. Lees ons blog voor meer informatie!

Lees meer

Onze Zeilen Kroatië vloot

91zeiljacht
45Catamaran
1Motor catamaran
Bekijk onze Zeilen Kroatië vloot