Zeilen Kroatië

Zoekt u de perfecte zeilvakantie? Kom zeilen in Kroatië. Ontdek nu wat zeilen in Kroatië inhoudt. Dream Yacht heeft het grootste aanbod zeiljachten in Kroatië. Dream Yacht; het grootste aanbod zeilvakanties wereldwijd.

Meer dan 1200 eilanden liggen verspreid in de Adriatische Zee langs de kust van Kroatië – dit maakt Kroatië één van de mooiste zeilgebieden in Europa. Vanuit onze bases in Dubrovnik, Trogir, Sibenik en Pula kunt u de nationale parken Kornati en Krka ontdekken, met hun watervallen, levendige haventjes, onbewoonde eilanden en beschutte baaien. Steile kliffen, riffen en beschutte inhammen en ankerplaatsen verwelkomen u na elke bocht.

Klinkt dit als uw paradijs voor het huren van een zeiljacht? Voor uw zeilvakantie in Kroatië kunt u bij ons een monohull of catamaran huren voor zelfstandig zeilen of voor charter met een schipper.

Ziet u zeilen in Kroatië helemaal zitten?

Vraag uw gratis offerte aan en begin vandaag alvast met dromen over uw onvergetelijke zeilvakantie door prachtige zeilgebieden. Ontdek ook de speciale Kroatië-aanbiedingen van Dream Yacht.

Lees meer

Charter types

Bareboat Charters

U bent de kapitein aan boord van onze perfecte monohulls en catamarans, zeilend op alle bestemmingen waar u altijd van heeft gedroomd.

Lees meer