Zeilen Griekenland

Zoekt u de perfecte zeilvakantie? Ga zeilen in Griekenland, een zeer populaire zeilvakantie-bestemming in de Middellandse Zee. Ontdek nu wat zeilen in dit prachtige land u te bieden heeft. Dream Yacht heeft het grootste aanbod van zeiljachten in Griekenland. 

Is het een te groot statement om te zeggen dat Griekenland aan de wieg stond van de Westerse beschaving? Dat politiek, filosofie, geschiedenis, kunst, medicijnen, handel en sport allemaal hun oorsprong vonden in deze vriendelijke eilanden natie? Wij denken van niet.

Zeilen in Griekenland tussen de eilanden met de wit met blauwe huizen is voor velen een droom, maar u kunt uw droom waarmaken. Een zeiljacht huren voor zelfstandig zeilen, ofwel bareboat charter, of zeilen met schipper, op een monohull of catamaran geeft u het onvergetelijke gevoel. De laatste jaren is het huren van catamarans in de Middellandse Zee enorm populair geworden, waardoor wij nu een grote vloot catamarans te huur hebben voor uw zeilvakantie in Griekenland. Dream Yacht heeft het allemaal!

Ziet u zeilen in Griekenland helemaal zitten?

Vraag nu uw snelle offerte aan voor een zeilvakantie in dit unieke Griekse zeilparadijs en ga dan maar alvast snel uw tassen pakken! Ontdek ook de speciale Griekenland zeilvakantie-aanbiedingen van Dream Yacht.

Nieuw! Zeilvakanties voor 12 vrienden zijn beschikbaar op onze Sun Loft 47 monocat op deze bestemming. Lees ons blog voor meer informatie!

Lees meer

Onze Zeilen Griekenland vloot

66zeiljacht
30Catamaran
1Motor catamaran
Bekijk onze Zeilen Griekenland vloot

Charter types

aerial of sailboat under full sail in Caribbean Sea BVI

Bareboat Charters

Wees uw eigen schipper en zeil op alle plaatsen waar u altijd van heeft gedroomd aan boord van onze eersteklas monohulls en catamarans.

Lees meer

Zeilen met schipper

Zeil op plekken waar u altijd van heeft gedroomd aan boord van onze vloot monohulls en catamarans – zeilervaring is niet nodig!

Lees meer
Huwelijksreis Zeilvakanties

Huwelijksreis Zeilvakanties

Huwelijksreis Zeilvakanties naar ’s werelds meest romantische bestemmingen Het sprookje hoeft niet te eindigen, omdat uw trouwdag afgelopen is. Boek uw perfecte huwelijksreis Zeilvakantie aan boord van één van onze vele jachten naar één van de meest romantische bestemmingen ter wereld. Geen zeilervaring? Geen probleem! We hebben een breed aanbod aan zeilvakanties beschikbaar, waaronder luxe … Continued

Lees meer

Sabbatical Charter

Maak kennis met Dream Yacht Sabbatical voor een probleemloze lange termijn charter voor potentiële avonturiers.

Lees meer