Zeilen Griekenland

Zoekt u de perfecte zeilvakantie? Ga zeilen in Griekenland, een zeer populaire zeilvakantie-bestemming in de Middellandse Zee. Ontdek nu wat zeilen in dit prachtige land u te bieden heeft. Dream Yacht heeft het grootste aanbod van zeiljachten in Griekenland. 

Is het een te groot statement om te zeggen dat Griekenland aan de wieg stond van de Westerse beschaving? Dat politiek, filosofie, geschiedenis, kunst, medicijnen, handel en sport allemaal hun oorsprong vonden in deze vriendelijke eilanden natie? Wij denken van niet.

Zeilen in Griekenland tussen de eilanden met de wit met blauwe huizen is voor velen een droom, maar u kunt uw droom waarmaken. Een zeiljacht huren voor zelfstandig zeilen, ofwel bareboat charter, of zeilen met schipper, op een monohull of catamaran geeft u het onvergetelijke gevoel. De laatste jaren is het huren van catamarans in de Middellandse Zee enorm populair geworden, waardoor wij nu een grote vloot catamarans te huur hebben voor uw zeilvakantie in Griekenland. Dream Yacht heeft het allemaal!

Ziet u zeilen in Griekenland helemaal zitten?

Vraag nu uw snelle offerte aan voor een zeilvakantie in dit unieke Griekse zeilparadijs en ga dan maar alvast snel uw tassen pakken! Ontdek ook de speciale Griekenland zeilvakantie-aanbiedingen van Dream Yacht.

Nieuw! Zeilvakanties voor 12 vrienden zijn beschikbaar op onze Sun Loft 47 monocat op deze bestemming. Lees ons blog voor meer informatie!

Lees meer

Charter types

Bareboat Charters

U bent de kapitein aan boord van onze perfecte monohulls en catamarans, zeilend op alle bestemmingen waar u altijd van heeft gedroomd.

Lees meer

Cabin Charters

Wij zijn de pioniers op het gebied van het verhuren van hutten op luxe catamarans met bemanning. Deze bemande catamarans liggen op de mooiste droombestemmingen wereldwijd.

Lees meer
Bemande Charters - Dream Yacht Charter

Bemande Charters

Onze Bemande Vaarvakanties zijn het hoogtepunt van all inclusive luxe: uw drijvende 5-sterren privé villa, met chefkok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer