Zeilvakanties

Maak kennis met het grootste aanbod zeilvakanties wereldwijd! Zoekt u de perfecte zeilvakantie om u zeildromen uit te laten komen? Dream Yacht Charter verhuurt meer dan 1250 jachten op meer dan 60 bestemmingen wereldwijd en is één van de wereldleiders in zeiljachtverhuur. Wij vinden altijd een jacht en bestemming geheel afgestemd op uw wensen. Ontdek nu wat Dream Yacht u te bieden heeft.

Zeilvakanties wereldwijd

Uw droom wordt steeds groter. Wij bieden u meer mogelijkheden in meer bestemmingen dan elke andere zeilaanbieder ter wereld. Een onvergetelijke zeilvakantie is niet meer slechts een droom, maar werkelijkheid! Naast de populaire bestemmingen – een zeilvakantie in Griekenland of Kroatië – zijn onze nieuwe bestemmingen voor komend seizoen St. Lucia, Belize, Exumas Bahama’s en het fantastische Madagaskar!

Nieuw is ook de basis in Turkije. Ga zeilen in Turkije en maak kennis met prachtige eilanden en baaien, geniet van de oude beschaving, ruïnes, heerlijk eten en een geweldig klimaat vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar.

Heeft u al eens nagedacht over bestemmingen als St. Maarten, de Britse Maagdeneilanden en de Seychellen? Een betere bestemming die de naam ‘paradijs’ verdient is bijna niet te vinden.

Ziet u uw zeilvakantie al helemaal voor u?

Vraag nu uw snelle offerte aan voor een zeilvakantie in een uniek zeilparadijs! Ontdek ook de speciale aanbiedingen van Dream Yacht. Wenst u de gratis brochure van Dream Yacht Nederland te ontvangen om alle zeilvakanties wereldwijd altijd binnen handbereik te hebben? Vraag dan hier de brochure aan! Het vriendelijke team staat voor u klaar.

Charter types

aerial of sailboat under full sail in Caribbean Sea BVI

Bareboat Charters

Be your own captain sailing in all of the places you have always dreamed of on board our top of the line monohulls and catamarans.

Lees meer

Zeilen met schipper

Zeil op plekken waar u altijd van heeft gedroomd aan boord van onze vloot monohulls en catamarans – zeilervaring is niet nodig!

Lees meer
snorkeling off the boat at the shore of sandy spit BVI

Cabin Charters

Als pioniers van de Cabin charters, zijn we verheugd dat we een breed scala aan bucketlist-bestemmingen beschikbaar hebben die u aan boord van onze luxe catamarans kunt verkennen.

Lees meer
Bemande Charters - Dream Yacht Charter

Bemande Charters

Onze Bemande Vaarvakanties zijn het hoogtepunt van all inclusive luxe: uw drijvende 5-sterren privé villa, met chefkok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer
Airlie Beach

Motor Catamaran Charters

Vaar sneller en zie meer van uw gekozen bestemming tijdens uw vaarvakantie met een motor catamaran charter.

Lees meer
Aqualodge by Dream Yacht Charter

Aqualodge – drijvende villa’s

Kom dichter bij de natuur, hoor het geluid van de oceaan en geniet van een prachtig uitzicht bij zonsopgang en zonsondergang met onze aantrekkelijke Aqualodge drijvende villa’s.

Lees meer

Eigendomsprogramma

Dream Yacht Charter is het enige charter bedrijf dat zes verschillende eigendomsprogramma’s biedt. Deze programma’s bestaan onder meer uit een vooraf afgesproken aankoopbedrag, gegarandeerde maandelijkse inkomsten of een inkomen gebaseerd op prestatie.
Lees meer