Zeilvakanties

Maak kennis met het grootste aanbod zeilvakanties wereldwijd! Zoekt u de perfecte zeilvakantie om u zeildromen uit te laten komen? Dream Yacht Charter verhuurt meer dan 1250 jachten op meer dan 60 bestemmingen wereldwijd en is één van de wereldleiders in zeiljachtverhuur. Wij vinden altijd een jacht en bestemming geheel afgestemd op uw wensen. Ontdek nu wat Dream Yacht u te bieden heeft.

Zeilvakanties wereldwijd

Uw droom wordt steeds groter. Wij bieden u meer mogelijkheden in meer bestemmingen dan elke andere zeilaanbieder ter wereld. Een onvergetelijke zeilvakantie is niet meer slechts een droom, maar werkelijkheid! Naast de populaire bestemmingen – een zeilvakantie in Griekenland of Kroatië – bieden wij mogelijkheden in Belize, Exumas Bahama’s en ook onze basis in de Abaco’s is weer geopend! Dichterbij huis hebben wij nieuwe mogelijkheden in onder andere Italië.

Ook Turkije is weer terug als favoriete zeilbestemming. Ga zeilen in Turkije en maak kennis met prachtige eilanden en baaien, geniet van de oude beschaving, ruïnes, heerlijk eten en een geweldig klimaat vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar.

Heeft u al eens nagedacht over bestemmingen als St. Maarten, de Britse Maagdeneilanden en de Seychellen? Een betere bestemming die de naam ‘paradijs’ verdient is bijna niet te vinden.

Ziet u uw zeilvakantie al helemaal voor u?

Vraag nu uw snelle offerte aan voor een zeilvakantie in een uniek zeilparadijs! Ontdek ook de speciale aanbiedingen van Dream Yacht. Wenst u de gratis brochure van Dream Yacht Nederland te ontvangen om alle zeilvakanties wereldwijd altijd binnen handbereik te hebben? Vraag dan hier de brochure aan! Het vriendelijke team staat voor u klaar.

Charter types

aerial of sailboat under full sail in Caribbean Sea BVI

Bareboat Charters

Wees uw eigen schipper en zeil op alle plaatsen waar u altijd van heeft gedroomd aan boord van onze eersteklas monohulls en catamarans.

Lees meer

Zeilen met schipper

Zeil op plekken waar u altijd van heeft gedroomd aan boord van onze vloot monohulls en catamarans – zeilervaring is niet nodig!

Lees meer

Easy Crewed Zorgeloos zeilen

Als u altijd al een zeilvakantie wilde proberen, maar geen zeilervaring heeft of tijd heeft om te plannen, dan is een Easy Crewed zorgeloos zeilen vakantie iets voor u! Vakantie vieren aan boord van een privéjacht met vrienden en familie (tot 10 personen) was nog nooit zo eenvoudig.

Lees meer

snorkeling off the boat at the shore of sandy spit BVI

Cabin Charters

Als pioniers van de Cabin charters, zijn we verheugd dat we een breed scala aan bucketlist-bestemmingen beschikbaar hebben die u aan boord van onze luxe catamarans kunt verkennen.

Lees meer
Airlie Beach

Motor Catamarans

Vaar sneller en zie meer van uw gekozen bestemming tijdens uw vaarvakantie met een motor catamaran charter.

Lees meer
Crewed Yacht Charters Tobago Cays - Lagoon 450

Bemande Charters

Onze Bemande jachtcharters zijn het toppunt van all-inclusive luxe: uw privé drijvende vijfsterrenvilla, gastronomische chef-kok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer

Aqualodge by Dream Yacht Charter

Aqualodge – drijvende villa’s

Kom dichter bij de natuur, hoor het geluid van de oceaan en geniet van een prachtig uitzicht bij zonsopgang en zonsondergang met onze aantrekkelijke Aqualodge drijvende villa’s.

Lees meer
Delivery charter 2020

Enkele Reizen – speciale aanbiedingen

Bekijk onze speciale enkele reis aanbiedingen voor charters in 2020.

Lees meer

Riviercruises verhuur in Europa

Europese riviercruises zijn perfect voor diegenen die een vakantie op het water willen, maar geen vaarbewijs of zeilervaring hebben.

Lees meer

Huwelijksreis Zeilvakanties

Huwelijksreis Zeilvakanties

Huwelijksreis Zeilvakanties naar ’s werelds meest romantische bestemmingen Het sprookje hoeft niet te eindigen, omdat uw trouwdag afgelopen is. Boek uw perfecte huwelijksreis Zeilvakantie aan boord van één van onze vele jachten naar één van de meest romantische bestemmingen ter wereld. Geen zeilervaring? Geen probleem! We hebben een breed aanbod aan zeilvakanties beschikbaar, waaronder luxe … Continued

Lees meer

Sabbatical Charter

Maak kennis met Dream Yacht Sabbatical voor een probleemloze lange termijn charter voor potentiële avonturiers.

Lees meer

Eigendomsprogramma

Dream Yacht Charter is het enige charter bedrijf dat zes verschillende eigendomsprogramma’s biedt. Deze programma’s bestaan onder meer uit een vooraf afgesproken aankoopbedrag, gegarandeerde maandelijkse inkomsten of een inkomen gebaseerd op prestatie.
Lees meer