Zeilvakanties

Zoekt u de perfecte zeilvakantie om u zeildromen uit te laten komen? Ontdek nu wat Dream Yacht u te bieden heeft. Dream Yacht – Het grootste zeilvakantie-aanbod wereldwijd.

Bestemmingen zeilvakantie wereldwijd

Uw droom wordt steeds groter. Wij bieden u meer mogelijkheden in meer bestemmingen dan elke andere zeilaanbieder ter wereld. Een onvergetelijke zeilvakantie is niet meer slechts een droom, maar werkelijkheid! Naast de populaire bestemmingen – een zeilvakantie in Griekenland of een zeilvakantie in Kroatië – zijn onze nieuwe bestemmingen voor dit seizoen Puerto Rico, Italië (Sardinië en Sicilië), Zweden en Rosas in Spanje.

Ziet u uw zeilvakantie al helemaal voor u?

Vraag nu uw snelle offerte aan voor een zeilvakantie in een uniek zeilparadijs en ga dan maar snel uw tassen pakken! Ontdek ook eens de speciale zeilvakantie-aanbiedingen van Dream Yacht.

Charter types

Cabin Charters - Dream Yacht Charter

Bareboat Charters

U bent de kapitein aan boord van onze perfecte monohulls en catamarans, zeilend op alle bestemmingen waar u altijd van heeft gedroomd.

Lees meer

Cabin Charters

Wij zijn de pioniers op het gebied van het verhuren van hutten op luxe catamarans met bemanning. Deze bemande catamarans liggen op de mooiste droombestemmingen wereldwijd.

Lees meer
Bemande Charters - Dream Yacht Charter

Bemande Charters

Onze Bemande Vaarvakanties zijn het hoogtepunt van all inclusive luxe: uw drijvende 5-sterren privé villa, met chefkok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer