Zeilvakanties

Maak kennis met het grootste aanbod zeilvakanties wereldwijd! Zoekt u de perfecte zeilvakantie om u zeildromen uit te laten komen? Dream Yacht Charter verhuurt meer dan 800 jachten op meer dan 40 bestemmingen wereldwijd en is één van de wereldleiders in zeiljachtverhuur. Wij zijn in staat een jacht en bestemming te vinden gheel afgestemd op uw wensen. Ontdek nu wat Dream Yacht u te bieden heeft.

Bestemmingen zeilvakanties wereldwijd

Uw droom wordt steeds groter. Wij bieden u meer mogelijkheden in meer bestemmingen dan elke andere zeilaanbieder ter wereld. Een onvergetelijke zeilvakantie is niet meer slechts een droom, maar werkelijkheid! Naast de populaire bestemmingen – een zeilvakantie in Griekenland of Kroatië – zijn onze nieuwe bestemmingen voor dit seizoen Puerto Rico, Italië (Sardinië en Sicilië), Zweden en Rosas in Spanje.

Nieuw is ook de basis in Turkije. Ga zeilen in Turkije en maak kennis met prachtige eilanden en baaien, genieten van een oude beschaving, oude ruïnes, heerlijk eten en een heerlijk klimaat vanaf het vroege voorjaar tot het eind van het najaar.

Heeft u al eens nagedacht over bestemmingen als St. Maarten, Britse Maagdeneilanden en Seychellen? Een betere plek die de naam ‘paradijs’ verdient is bijna niet te vinden.

Ziet u uw zeilvakantie al helemaal voor u?

Vraag nu uw snelle offerte aan voor een zeilvakantie in een uniek zeilparadijs en ga dan maar snel uw tassen pakken! Ontdek ook eens de speciale aanbiedingen van Dream Yacht. Wilt u eens de gratis brochure van Dream Yacht NL ontvangen om alle zeilvakanties wereldwijd altijd in een handbereik te hebben? Vraag dan nu de brochure aan! De vriendelijke klantenservice staat voor u klaar.

Charter types

Cabin Charters - Dream Yacht Charter

Bareboat Charters

U bent de kapitein aan boord van onze perfecte monohulls en catamarans, zeilend op alle bestemmingen waar u altijd van heeft gedroomd.

Lees meer

Cabin Charters

Wij zijn de pioniers op het gebied van het verhuren van hutten op luxe catamarans met bemanning. Deze bemande catamarans liggen op de mooiste droombestemmingen wereldwijd.

Lees meer
Bemande Charters - Dream Yacht Charter

Bemande Charters

Onze Bemande Vaarvakanties zijn het hoogtepunt van all inclusive luxe: uw drijvende 5-sterren privé villa, met chefkok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer