Zes fantastische tussenstops tijdens een zeilvakantie in de BVI

09th nov 2021

De Britse Maagdeneilanden zijn niet voor niets een populaire zeilbestemming, met prachtige stranden, uitstekende passaatwinden, schitterende navigatie op zicht en plezier voor het hele gezin. Bekijk onze top zes plaatsen om te bezoeken tijdens het zeilen in de BVI op een van de jachten uit onze gevarieerde vloot in deze fantastische video, met dank aan Voile Evasion.

  1. The Baths

The Baths zijn misschien wel het meest bekende beeld dat wordt geassocieerd met de BVI. Deze prachtige rotsformaties zijn te vinden op het strand van Virgin Gorda. Verken hun organische vormen tijdens het zeilen in de BVI en kijk hoe het water vrij tussen de rotswanden stroomt, voor uitstekende zwem- en peddelavonturen.

  1. Jost Van Dyke

Jost Van Dyke is een klein eiland in de BVI en de thuisbasis van een aantal bars die vaste zeemansfavorieten zijn, waaronder Soggy Dollar en Foxy’s. Een heerlijke plek voor ontspannen eten en drinken met familie en vrienden van alle leeftijden. Zorg ervoor dat u de toepasselijk genaamde ‘Painkiller’-cocktail probeert in de Soggy Dollar-bar, één van onze favoriete dingen om te doen tijdens een zeilvakantie in de BVI!

  1. Anegada

Anegada is beroemd vanwege het jaarlijkse kreeftenfestival, bekend om de ontspannen sfeer. Het eiland is de thuisbasis van het 18 mijl lange Horseshoe Reef, thuis voor de HMS Astraea , witte zandstranden en lieflijke pastelkleurige stoelen om te zonnebaden. Ga naar Loblolly Bay tijdens het zeilen in de Maagdeneilanden voor wat ontspannen Caribisch plezier en traditionele schelpdieren voor het diner.

  1. Norman eiland

Norman Island, dat de inspiratiebron was voor Robert Louis Stevenson’s ‘Schateiland’, ligt aan de voet van de BVI-archipel en is de thuisbasis van de befaamde ‘Caves’, een fantastische snorkelplek waar zwemmers een scala aan zeeleven kunnen verwachten, waaronder maanvissen en schildpadden.

  1. Willy T

Geen reis naar de BVI zou compleet zijn zonder een bezoek aan de wereldberoemde ‘Willy T’ drijvende bar en restaurant, waar klanten shotjes kunnen drinken vanaf een wakeboard! Deze geweldige boot, met als officiële naam ‘William Thornton’, bevindt zich op Norman Island.

  1. Oil Nut Bay

Oil Nut Bay, gelegen in het noorden van Virgin Gorda, staat bekend om zijn vastgoedmogelijkheden en nodigt mensen van over de hele wereld uit om te investeren in een stukje van het Caribisch gebied. De aantrekkingskracht is duidelijk, met weelderige stranden en helderblauwe zeeën.

Bezoek het Oil Nut Bay Marina Village, perfect voor zeilers en een uitstekende uitvalsbasis voor een bevoorrading aan wal en een diner in een van de informele restaurants, allemaal met lokaal geproduceerde zeevruchten. U kunt ook een van de eigenzinnige kleine boetiekjes bezoeken, perfect om een aandenken te kopen aan uw zeilvakantie in de Britse Maagdeneilanden.

Boek nu

Plan uw BVI jachtcharter bij ons, vraag snel een offerte aan, e-mail ons op nl@dreamyachtcharter.com of bel 010-8504835.