Waarom vroeg boeken verstandig is!

20th dec 2017

Wat voor type reiziger bent u? Neemt u een jaar de tijd om uw bestemming zorgvuldig uit te kiezen en lang van tevoren te reserveren of boekt u het liefst last minute? Wist u dat ruim vooraf boeken grote besparingen kan opleveren op uw boothuur maar ook op uw vliegtickets? En wat te denken van de nog ruime beschikbaarheid wanneer u er vroeg bij bent, zodat u uw droomjacht kunt reserveren!

Bespaar tot 20% op uw favoriete zeilvakantie

Bespaar tot 20%  door gebruik te maken van diverse kortingen. Nu is het moment om te profiteren van onze aanbiedingen:

  • Vroegboekkorting: boek tenminste 180 dagen voor vertrek en u ontvangt 5% tot 10% korting op uw boothuur, afhankelijk van de door u gekozen bestemming. In het algemeen geldt 10% korting voor de Middellandse Zee en 5% op onze overige bestemmingen. Vraag ons naar de voorwaarden.
  • Herhalingskorting: als u al eerder bij Dream Yacht heeft gehuurd ontvangt u 5% extra korting!
  • Korting bij langere charters: bij een boothuurperiode van minimaal 2 weken komt u in aanmerking voor 5% 2-wekenkorting. Bij 3 weken is dit op geselecteerde bestemmingen 10%.

De ruimste keuze uit jachten

Wij hebben bijna 1000 jachten op 47 bestemmingen, waarvan ruim 100 splinternieuwe jachten voor 2018. Hoe later u boekt, hoe beperkter de beschikbaarheid van jachten om uit te kiezen.

Goedkopere vluchten

De kosten van uw vliegreis zijn natuurlijk een belangrijke overweging voor de keuze van uw vakantiebestemming. De diverse lowcost maatschappijen bieden de scherpste tarieven wanneer u vroeg boekt.

Populaire zeilvakanties voor 2018

Vooral de Middellandse Zee bestemmingen worden nu al geboekt. De Griekse eilanden en Kroatië zijn populaire bestemmingen voor het huren van een zeiljacht. Voor meer inspiratie kunt u onze blogs over Griekenland en Kroatië lezen (zie de kaders hiernaast).

Nieuw voor 2018 zijn Napels in Italië, Pula in Kroatië en Tivat in Montenegro.

Zoekt u een luxe vakantie zonder zorgen? Denk dan eens aan onze all-inclusive bemande charters of onze cabin charters. Nieuwe routes voor 2018 starten in de Bahama’s en vanaf Mallorca in de Balearen.

Meer informatie over uw droom-zeilvakantie

Wij zijn er om ze voor u te beantwoorden. Bel ons op 010-8504835 of stuur een email naar nl@dreamyachtcharter.com