Tortola Dream – BVI Cabin Charter – Een introductie

11th jun 2017
tortola blog cover photo

Wilt u Tortola en de Britse Maagdeneilanden in all-inclusive luxe ontdekken? U zult niet teleurgesteld worden als u een hut boekt op onze Tortola Dream Premium cabin charter.
De op een Franse jachtwerf gebouwde Ipanema 58 is het ultieme drijvende vijfsterrenhotel, met een indrukwekkende indeling en een luxe afwerking.

“De Ipanema 58 is op elk vlak een indrukwekkende catamaran, met onder zeil een geweldig zicht vanaf de flybridge” aldus Cruising World. “Het is een jacht met veel natuurlijke lichtinval en een ruime indeling, vooral in de hoofdkajuit waar zich ook de keuken, de instrumenten en de kaartentafel bevinden.”

Uw ervaring aan boord zal fantastische zijn, maar het zijn uw belevenissen wanneer u van boord gaat die uw vakantie onvergetelijk maken. De Tortola Dream Premium route zit vol met ervaringen die u zeker zoveel zult koesteren als uw verblijf aan boord.

Allereerst verblijft u uw eerste nacht rustig in de haven, terwijl u ontspannen kennis maakt met uw mede reisgenoten. U eerste bestemming is beroemd, maar blijft nog net zo adembenemend als toen deze voor het eerst ontdekt werd: The Baths op Virgin Gorda. Hier volgt u het pad tussen de rotsen door naar Devils Bay waar u prachtig kunt snorkelen.

Zeilend over de Virgin Gorda sound zal uw blik getrokken worden naar Prickley Pear eiland. Dit eilandje zal dienen als uw ankerplaats voor de nacht voordat u de volgende dag oversteekt naar Anegada. Hier kunt u wandelen, het eiland ontdekken per scooter of heerlijk snorkelen of duiken.

Monkey Point op Guana Island is het thuis van een fantastische onderwaterwereld. Maak een wandeling langs het strand in Cane Garden Bay of bezoek hier de rum distilleerderij. Er zijn prachtige wandelpaden op Sandy Cay, maar vergeet ook een bezoekje aan de beroemde Soggy Dollar Bar niet.

Geniet van een rustige avond in Great Harbor voordat u terugzeilt naar Tortola via The Indians marine park, waar u nog prachtig kunt snorkelen.

Bight Bay is uw overnachtingsplaats op Norman Island. Snorkel bij het wrak van de RMS Rhone bij het RMS Rhone marine park – misschien vindt u wel een schat! En wellicht brengt u een bezoek aan Manchioneel Bay op Cooper Island, door velen gezien als de beste plek in de BVI.

Alles bij elkaar is de Tortola Dream Premium route de ultieme verwennerij, een bemande en volledig verzorgde vaarvakantie die u een blik geeft op de BVI die u niet wilt missen!