Meer dan 15 jaar droomvakanties

15th mei 2017
Bestemmingen

Dream Yacht Charter startte ruim 15 jaar geleden, in 2001. Op dat moment bestond de vloot slechts uit een paar Beneteau monohulls en Fountaine-Pajot catamarans.

Dream Yacht Charter is tegenwoordig meer dan 100 keer zo groot en beschikt over ruim 800 jachten van verschillende lengtes, merken en modellen. Wat ooit begon als een enkele locatie in de Seychellen is uitgegroeid tot ruim 47 bestemmingen wereldwijd die met hun verscheidenheid zeker tegemoet komen aan ieders zeildromen!

Als één van de eerste bedrijven introduceerde Dream Yacht Charter het volledig bemande Cabin Charter product, wat ertoe geleid heeft dat minder mensen vakanties boekten op mega cruiseschepen, maar juist een meer persoonlijke, ontspannende en comfortabele manier van vakantie vieren ontdekten.

Door de jaren heen hebben we geconstateerd dat onze klanten steeds weer terugkomen naar ons, waardoor ze onze trouwste zeilers werden. We hebben toen besloten om een korting voor herhaalklanten in te voeren als blijk van waardering voor het trouw blijven aan de Dream Yacht Charter familie.

Wij willen graag degenen bedanken die sinds 2001 bij ons zijn, degenen die sinds kort bij ons een zeilvakantie hebben geboekt, maar ook degenen die geïnteresseerd zijn in het boeken van hun droomreis in de toekomst met ons. Hartelijk dank voor het groot maken van Dream Yacht Charter de afgelopen ruim 15 jaar.  Op naar de volgende 15 jaar!