Eigendomsprogramma

Dream Yacht Charter is het enige charter bedrijf dat zes verschillende eigendomsprogramma’s biedt. Deze programma’s bestaan onder meer uit een vooraf afgesproken aankoopbedrag, gegarandeerde maandelijkse inkomsten of een inkomen gebaseerd op prestatie.

Lees meer
Charter Management Inquiries

Jacht Eigendom Informatie

Neem contact met ons op Neem contact op met ons ervaren team voor informatie en advies over onze eigendomsprogramma. Wij bieden u monohulls, power catamarans en zeilcatamarans van diverse gerenommeerde merken en wij zullen u graag adviseren om het juiste jacht te kiezen.

Lees meer
mountainous islands off the mainland

Download uw Charter Management Brochure

De flexibele eigendomsprogramma’s van Dream Yacht Sales bieden u de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden eigenaar te worden van een zeiljacht voor plaatsing in onze vloot. Vul onderstaand uw gegevens in zodat u de brochure kunt downloaden.

Lees meer

Nieuwe Boten

Dream Yacht Charter biedt u de kans een luxe jacht aan te schaffen in één van de vele exotische locaties, zodat u in een aantal van de beste vaargebieden ter wereld kunt zeilen.

Lees meer

Gebruikte Boten

Dream Yacht Charter biedt gebruikte jachten aan in het eigendomsprogramma. Deze jachten zijn onberispelijk en altijd onderhouden door onze experts.

Lees meer

Speciale Aanbiedingen

Dream Yacht Charter biedt u een realistische en eerlijke manier om een jacht aan te schaffen, en we hebben altijd verschillende jachten beschikbaar voor directe verkoop.

Lees meer