Fantastische bestemmingen voor een zeilvakantie met kinderen

28th jul 2017

De vakantie is aangebroken en de kinderen zijn opgewonden. Even geen school en geen huiswerk, alleen plezier maken in de zon. Tijd om plannen te maken voor de perfecte vakantie voor de hele familie. Bezorgd dat de bestemming waar u aan denkt niet leuk is voor de kinderen? Wij hebben ons huiswerk gedaan en de mooiste zeilvakanties uitgezocht die ideaal zijn voor u en uw kinderen!

Britse Maagdeneilanden

Zeilen van het ene eiland naar het volgende maakt iedere dag opwindend en onvergetelijk. Ontdek The Baths op Virgin Gorda en maak uw eigen Indiana Jones avontuur. Klimmen over de rotsen en waden door het water in de grotten – wat een avontuur voor uw kinderen! Ontdek de Caribische Zee en alles wat er leeft onderwater op de vele snorkel bestemmingen. Op zoek naar vissen en schildpadden die door bedden van zeegras zwemmen. De hele familie ontspant op het witte strand van Jost van Dyke na naar de wal gezwommen te zijn. Plezier staat voorop deze zeilvakantie, de hele familie zal ervan genieten!

Bretagne

Duik in de mythes en legenden van Bretagne in Frankrijk, terwijl u zeilt langs de kust. Er is zoveel te zien en ontdekken, natuurparken, wandelroutes, kastelen en schat zoeken – leuk voor alle leeftijden. Geniet van de stranden of ga kajakken of maak een mooie wandeling in de natuur. Een fantastisch avontuur voor de hele familie.

Bali

Van dierentuinen en paarden tot snorkelen en warmwaterbronnen… Bali wacht op u. Dompel u onder in de Hindoe cultuur en geniet van de prachtige natuur op Bali. De stranden zijn heerlijk voor een ontspannen dag terwijl de kinderen kunnen zwemmen en op zoek gaan naar verborgen schatten. Er is zoveel te ontdekken op Bali. Blijf op het water of maak een wandeling aan land. Elke dag is een nieuw avontuur.

Ga eens zeilen in Kroatië

Natuurparken, onbewoonde eilanden, kristalhelder water, oude stadjes, verscholen baaien, dolfijnen rond uw zeilboot. Dat is zeilen in Kroatië. Kleine afstanden tussen de diverse plekken maken dat Kroatië perfect is met kinderen. Iedere dag wakker worden in een nieuwe baai en de dag beginnen met een duik in het heldere water. Genieten voor het hele gezin!

Meer weten over uw droom-zeilvakantie

Wij zullen u graag helpen met het vinden van de zeilvakantie die past bij uw wensen; van het jacht tot de bestemming. Bel ons op 010-8504835 of mail naar nl@dreamyachtcharter.com