Dream Yacht breidt vloot uit met Power Catamarans

31st aug 2017

Oproep aan alle schippers! Dream Yacht breidt uit met power catamarans!

We zijn heel enthousiast om de 37ft Fountaine Pajot Maestro power catamarans toe te kunnen voegen aan onze vloot voor het komende 2017/2018 winterseizoen. De eerste jachten zullen begin december arriveren in onze volgende bases: La Paz -Mexico en Australië. De power catamarans zijn beschikbaar voor bareboat charters (zelfstandig varen) of u kunt natuurlijk een professionele schipper inhuren om het jacht te besturen.

U hoeft geen zeiler te zijn om te genieten van eilandhoppen op de mooiste bestemmingen! We ontvingen veel feedback van onze klanten dat ze graag power catamarans wilden en we zijn erg blij dat we deze nieuwe chartermogelijkheid nu kunnen bieden aan onze klanten!

Power catamarans zijn eenvoudig te besturen en ideaal om te huren, omdat ze een zeer comfortabele accommodatie en stabiele ligging bieden om onze meest populaire vaargebieden te verkennen. In tegenstelling tot de meeste power catamarans van deze lengte heeft de Maestro 37 drie hutten en 2 natte cellen, ook wel eigenaars-indeling genoemd. Dit ontwerp met 3 hutten maakt het een ideale boot voor maximaal zes gasten. De nieuwe Maestro 37’s in de Dream Yacht vloot hebben airconditioning en een generator om de gehele nacht een aangename temperatuur aan boord te behouden.

U besteedt het grootste deel van uw vaarvakantie op het bovendek, de flybridge, waar de hoofdkuip zich bevindt met alle besturingselementen. Het stuur biedt plek voor twee, zodat u de ervaring met elkaar kunt delen. De flybridge heeft ook ruime zitmogelijkheden en een tweede koelkast, dus een koud drankje is altijd binnen handbereik.

Maar wat bieden deze FP Maestro 37ft jachten voor voordelen? We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet hoe power catamarans een hele nieuwe ervaring bieden voor u als klant.

Power catamaran voordelen

  • Snelheid: Het spreekt voor zich dat motorjachten veel sneller zijn dan zeilboten. Power catamarans zoals de FP Maestro 37 kunnen een snelheid bereiken tot ongeveer 22 knopen, afhankelijk van de zee-omstandigheden, wat een groot gevoel van vrijheid geeft voor mensen op zoeken naar sensatie. Zeilboten kunnen ongeveer 9-10 knopen halen en zijn volledig afhankelijk van zee- en windomstandigheden, plus de vaardigheden en ervaring van de bemanning.
  • Doeltreffendheid: De extra snelheid die u op een power catamaran heeft, betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. U kunt de afstanden afleggen twee keer zo snel als een zeiljacht, waardoor motorjachten de perfecte keuze zijn voor eilandhoppen. Om deze reden bieden wij onze power catamarans aan op onze bestemmingen die populair zijn voor eilandhoppen en ‘op zicht varen’, zodat u meer tijd heeft om uw favoriete eilanden en nieuwe plekjes te ontdekken
  • Opbouw: Motorjachten hebben ook een lage opbouw, wat betekent dat ze ideaal zijn om onder lage bruggen door te gaan.
  • Ontspanning: Omdat de power catamarans geen mast hebben hoeft u zich geen zorgen te maken over het hijsen en strijken van de zeilen. Dit betekent dat u uw bemanning aan boord niet om hulp hoeft te vragen. Ontspan volledig aan boord en laat de motor het werk doen
  • Toegankelijk: U kunt power catamarans huren met alleen motorboot ervaring op uw vaar-CV. Op deze manier kan iemand die nog geen zeilervaring heeft, toch een jacht huren in internationale wateren. Als u geen zeil- of motorboot ervaring heeft, kunnen we ook een professionele schipper voor u bijboeken om het jacht voor u te varen.

Voor actuele huurprijzen en beschikbaarheid kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 010-8504835 of bezoek www.dreamyachtcharter.nl/contact/

Voor meer informatie over de FP Maestro 37 bezoek http://www.motoryachts-fountaine-pajot.com/en/motor-yachts-catamarans/my-37/