Dream Yacht Charter kondigt aanzienlijke investeringen aan in haar wereldwijde vloot

01st nov 2019

’s Werelds toonaangevende jachtcharterbedrijf Dream Yacht Charter heeft dit jaar een aanzienlijke investering in haar vloot gedaan. Meer investeringen volgen in 2020.

De vloot van Dream Yacht Charter is in 2019 met 228 jachten toegenomen, waarvan er 59 alleen al in het vierde kwartaal zullen worden geleverd. 44 van deze jachten zijn bestemd voor de bases in het Caribisch Gebied en voor Nassau in de Bahama’s. De nieuwe Caribische vloot omvat vijf Sun Loft 47 monocats, speciaal ontworpen door Jeanneau en architect Philippe Briand om ook de groep jongere zeilers meer aan te spreken voor het boeken van een zeilvakantie.

Het bedrijf heeft ook al 195 nieuwe jachten gepland voor levering in 2020, waarvan 112 jachten worden geleverd in de eerste helft van 2020. De vloot in de Middellandse Zee zal in de eerste zes maanden van volgend jaar worden uitgebreid met 83 extra jachten, waarvan maar liefst 25 Sun Loft 47’s.

De nieuwe vloot omvat vijf motorcatamarans (36ft-47ft) van Aquila, Bali, Nautitech en Fountaine Pajot, naast de nieuwste modellen zeiljachten waaronder Bali 5.4 en 4.5, Dufour 390GL en 430GL, Lagoon 46, Nautitech 46, Astrea 42 en Oceanis 51.1.

Loïc Bonnet, oprichter en CEO van Dream Yacht Charter, zei: “De investering in de vloot van Dream Yacht Charter in 2019/2020 is € 150 miljoen waard. Het Caribisch gebied en de Middellandse Zee blijven belangrijke gebieden voor onze groei en wij hebben onze vloten in deze regio’s aanzienlijk uitgebreid. In de Middellandse Zee hebben we nog eens 35 catamarans en 48 monohulls extra waaruit klanten kunnen kiezen.

Exotische locaties zijn ook belangrijk en we hebben ook onze vloten in Azië, de Indische Oceaan en de Stille Oceaan uitgebreid. We erkennen het belang van de ervaring van onze klanten en een groot deel van onze jachten is uitgerust met watermakers, genset en airconditioning om zeilvakanties zo comfortabel mogelijk te maken. ”

Nieuwste bareboat charterbestemmingen

We blijven ons inzetten om onze klanten de breedste keuze aan opwindende bestemmingen te bieden. Dankzij de nieuwste toevoegingen aan onze bestemmingsportfolio biedt Dream Yacht Charter nu zeilvakanties vanaf 64 bases wereldwijd.

Voor onze bareboat- en schipperscharters hebben we zeven nieuwe bestemmingen toegevoegd, waaronder Newport en Lake Champlain aan de oostkust van de VS, La Rochelle en Lorient in Frankrijk, Venetië in Italië, Malta en, onze nieuwste bestemming, Stavanger in Noorwegen.

Vraag nu onze nieuwe brochure aan voor 2020 of neem contact met ons op via 010-8504835 of stuur ons een email.