Een cruise of een zeilvakantie met bemanning?

11th okt 2020

Ga mee op een bemande zeilvakantie waarbij u nieuwe vrienden maakt, nieuwe plekken ontdekt en geniet van lokale gerechten, terwijl u verzorgd wordt zonder de druk om zelf te moeten zeilen.
Een luxe zeilvakantie hoeft niet beperkt te zijn tot reizigers met zeilervaring of die de kosten van een heel jacht kunnen betalen. Tijdens een Cabin Charter geniet u van de service van de bemanning: vers bereide maaltijden, geplande reisroute en activiteiten aan land en op zee, een alternatief voor de onpersoonlijke cruiseschip-ervaring. Het jacht biedt plaats aan maximaal 12 personen die dezelfde avontuurlijke geest delen als u.

U kunt een hut huren aan boord van onze jachten over de hele wereld. Onze bestemmingen zijn onder meer het Caribisch gebied, de Bahama’s, de Middellandse Zee, de Indische Oceaan, Azië en de Stille Oceaan.

Nieuwe vrienden maken tijdens uw zeilvakantie

Door een Cabin Charter te kiezen voor uw zeilavontuur, kunt u de stress van het plannen loslaten en gewoon heerlijk ontspannen. Wanneer u een hut huurt in plaats van een heel jacht, wordt u wakker in een premium privé-hut met uw eigen badkamer en sluit u aan bij nieuwe vrienden in de gemeenschappelijke ruimtes en aan dek voor een dag vol avontuur gepland door uw professionele bemanning.
Ga samen met uw nieuwe vrienden op een ecotour van Bird Island op de Seychellen met een lokale natuurbeschermer, waar gigantische schildpadden de geweldige stranden bevolken. Neem een duik in de beroemde Na Muang-watervallen op Samui en combineer dit met een eilandhoppend avontuur in Thailand tijdens het regenseizoen (tussen mei en oktober). Bewonder de paarse rotsen boven de watervallen en geniet van roze rosé met uw mede-avonturiers om uw dag compleet te maken.

Ga op verkenning en ontdek het Scandola-natuurreservaat op Corsica, gelegen op een vulkaan die in zee stortte. Geniet van winkelen met uw zeilkameraden in Marché de Pape’ete op Tahiti. Trakteer uzelf op het traditionele Tahitiaanse eten en het lokale vanilleboon-ijs voordat u terugkeert naar uw boot.
Lees hier meer over onze Cabin Charters. We bieden Charters tot 14 dagen met opties voor elke reiziger.

Ontdek nieuwe plekken per zeiljacht

Veel vakanties zijn een combinatie van snelle bezoeken en gevoelens van niet genoeg tijd hebben op een bepaalde plek. Een Cabin Charter is een geweldige manier om te reizen, waardoor u op afgelegen plekken komt die niet te voet of per cruiseschip te bezoeken zijn.
Eilandhoppen in de Bahama’s kan het beste worden gedaan aan de hand van een Cabin Charter, waar u tijdens de lunch kunt genieten van heerlijke schaaldierensalade, gebakken kip, reggae DJ’s in de ‘Fish Fry’ en aan het eind van de middag onderwaterwrakken en riffen kunt verkennen bij Runway Wall.

Voor een dagje cruisen in de Exuma’s, bezoek Thunderball Grotto (de site van de James Bond-film uit 1965), een onderwatergrottensysteem vol met lichtgevend zeeleven. Als u meer dieren wilt observeren, ga dan naar Big Major Cay, één van de grootste attracties in de Exuma’s door de varkens die zich in het water en langs de kustlijn bevinden.
Cabin Charters in de BVI brengen u dichtbij het wrak van de RMS Rhone, een schipbreuk uit 1867 op Salt Island, en brengen u naar Josiah’s Bay, een strand met enkele van de beste surf- en strandbars van Tortola. Eilandhoppen op de Malediven begint met een duik in de wateren van Hammerhead Point voor een ontmoeting met hamerhaaien.
Maak kennis met onze vloot en begin met het kiezen van uw droomboot. We hebben bases voor Cabin Charters op 16 locaties verspreid over de hele wereld. Blader door onze bestemmingen om aan de slag te gaan.

Geniet van een onvergetelijke zeilroute

De beste manier om zonder zorgen te genieten van eilandhoppen met gelijkgestemden is tijdens een Cabin Charter. Nadat u uw medepassagiers heeft ontmoet, legt uw schipper uw reisroute uit met zijn lokale kennis en ervaring en maakt de chef-kok indruk met het menu dat is samengesteld voor uw vakantie.
Uw route stelt u in staat om unieke bestemmingen te verkennen, te genieten van watersporten, te zonnebaden op het dek of op de zandstranden. Uw bemanning biedt ook excursies aan om de lokale cultuur te ervaren.
Als u het sociale gebeuren aan boord van uw charter even wilt verlaten, kunt u zich terugtrekken in uw comfortabele hut voor een beetje privacy.
Er zijn echt geen grenzen aan wat u op of aan de kust zult ontdekken dankzij uw lokale bemanning. Met hun ervaring en de mogelijkheid voor uw jacht om toegang te krijgen tot plaatsen waar grote cruiseschepen niet kunnen komen, zult u zich realiseren dat u het perfecte cruise-alternatief heeft gevonden.

Ontdek onze speciale aanbiedingen voor een mooie prijs voor uw volgende zeilavontuur.

Een perfecte optie voor de solo-avonturier, een stel of twee vrienden die een hut delen, een Cabin Charter maakt het gemakkelijk om van dezelfde voordelen te genieten als wanneer u een heel jacht zou huren.

Meer informatie

Wij bieden Cabin Charters aan vanuit onze bases in de Caribbean, Bahama’s, Middellandse Zee, Indische Oceaan, Azië en de Pacific. Bel ons voor meer informatie op 010-8504835 of mail ons nu!