Coronavirus (COVID-19)

Update: 2 april 2020

 

Als gevolg van de reisbeperkingen en de moeilijkheden die onze klanten hebben hun bestemming te bereiken als gevolg van COVID-19-beperkingen, hebben wij ons boekingsbeleid aangepast en meer flexibiliteit geïntroduceerd. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en partners staan bij Dream Yacht Charter voorop.

Ons team staat voor u klaar. Houdt u er rekening mee dat onze telefoonlijnen erg druk zijn en dat uw geduld wordt gewaardeerd. Neem contact op met uw reisagent als u niet rechtstreeks bij ons heeft geboekt. Wij blijven de situatie nauwlettend volgen en dit kan resulteren in een wijziging van onderstaand beleid.

Het volgende is van toepassing:

Voor alle bestaande boekingen die voor 16 mei 2020 vertrekken

Wanneer uw boeking volledig is betaald, kunt u uw boeking wijzigen naar een latere datum tot en met dezelfde reisdatum in 2021 en/of u kunt uw bestemming wijzigen – wij hebben meer dan 60 bestemmingen om uit te kiezen. Er zijn geen kosten verbonden aan het wijzigen van boekingen naar een nieuwe datum tot en met dezelfde reisdatum in 2021. U dient het verschil te betalen als de boeking duurder is en er zal geen restitutie plaatsvinden als de boeking goedkoper is.

Als u via een andere agent heeft geboekt, neemt u dan rechtstreeks contact met hen op over uw boeking.

Voor alle bestaande boekingen die na 16 mei 2020 vertrekken

U kunt uw boeking zonder kosten wijzigen naar een nieuwe bestemming en/of datum binnen 2020. Een wijziging naar 2021 is alleen mogelijk tegen betaling van wijzigingskosten. U dient het verschil te betalen als de boeking duurder is en er zal geen restitutie plaatsvinden als de boeking goedkoper is.

Voor nieuwe boekingen die zijn gedaan vanaf 20 maart 2020

Als u niet kunt reizen als gevolg van de COVID-19 situatie en uw boeking is volledig betaald, kunt u uw boeking zonder kosten wijzigen naar 2021. U dient het verschil te betalen als de boeking duurder is en er zal geen restitutie plaatsvinden als de boeking goedkoper is.