Huwelijksreis Zeilvakanties naar ’s werelds meest romantische bestemmingen

Het sprookje hoeft niet te eindigen, omdat uw trouwdag afgelopen is. Boek uw perfecte huwelijksreis Zeilvakantie aan boord van één van onze vele jachten naar één van de meest romantische bestemmingen ter wereld.

Geen zeilervaring? Geen probleem! We hebben een breed aanbod aan zeilvakanties beschikbaar, waaronder luxe Bemande charters, Cabin charters en Zeilen met schipper, zodat u achterover kunt leunen en ontspannen en zo het meeste uit uw pas getrouwde leven kunt halen.
Wel zeilervaring? Geweldig, we hebben ook Bareboat charters voor u beschikbaar, waar u zelfstandig op avontuur kunt gaan!

Geniet van de witte zandstranden van het Caribisch Gebied en zeil een week rond de Britse Maagdeneilanden. Bezoek de eilanden van de Indische Oceaan en geniet van de paradijsachtige atollen van de Malediven en de enorme granieten rotsen en gigantische palmbomen met hun beroemde ‘Coco de Mer’ in de Seychellen. Aanschouw de spectaculaire kalkstenen rotsformaties die boven het water uitsteken vanuit onze basis in Phuket, Thailand. Natuurlijk kunt u ook zeilen rond de exotische turquoise wateren van Tahiti in de Stille Oceaan.

Voor uw huwelijksreis zoekt u de ultieme romantische ervaring met heerlijke maaltijden, avontuur en luxe. Zoek niet verder!
Onze zeilvakanties zijn perfect voor honeymooners die op zoek zijn naar een luxe, verzorgde reis. Meer inspiratie vindt u in ons blog over onvergetelijke huwelijksreizen.

Bij Dream Yacht hebben we meer dan 1000 jachten op meer dan 50 bestemmingen wereldwijd, waardoor u meer keuze heeft dan bij welk ander jachtcharterbedrijf ook. Ontspan in de wetenschap dat uw huwelijksreis in goede handen is en een eersteklas ervaring zal zijn.

Welk type zeilvakantie is geschikt voor uw huwelijksreis?

Of u en uw partner ervaren zeilers zijn of helemaal geen zeilervaring hebben, wij kunnen u helpen aan de perfecte huwelijksreis. We bieden een scala aan verschillende charter types om aan uw huwelijksreis behoeften te voldoen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden:

Bareboat charter

U heeft ervaring met zeilen en de kwalificaties die nodig zijn om een jacht zelfstandig bij ons te huren. U kiest de bestemming, het jacht, het eten & drinken en de route … alles ligt in uw handen.

Zeilen met schipper

U heeft geen zeilervaring, maar wil de boot graag zelfstandig huren. U kiest een bestemming en een jacht en wij regelen de schipper voor u die met alle plezier een voorgestelde route met u zal bespreken en advies geeft over de beste plaatsen en baaien om te bezoeken.

Bemande charter

Trouwen is een grote aangelegenheid, dus waarom trakteert u uzelf dan niet op de ultieme huwelijksreis op één van onze luxe, op maat gemaakte charters met bemanning. U kiest de bestemming en wij regelen de bemanning voor u, inclusief een schipper en uw eigen privé-kok, die er voor zullen zorgen dat het een droom-huwelijksreis wordt waar u altijd van heeft gedroomd.

Cabin charters

U vindt het leuk om uw huwelijksreis te delen met andere gelijkgestemde personen, die u na uw ervaring samen aan boord van één van onze jachten zult beschouwen als vrienden voor het leven. U kiest de bestemming en wij regelen de schipper, de chef-kok en uw reisschema, zodat u achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van deze speciale tijd samen. Een Cabin charter is als een drijvend resort met het grootste zwembad ter wereld. En weet u wat nog mooier is? Wij bieden Huwelijksreis – en huwelijksjubileum (elke 5 jaar) korting op onze Cabin charters: de bruid ontvangt 25% korting op haar deel van de prijs!

Waar u ook besluit naartoe te gaan, wij staan voor u klaar met deskundig advies vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot de dag dat u uit van boord stapt om naar huis terug te keren.

Neem contact op

Neem voor meer informatie over onze Huwelijksreis Zeilvakanties vandaag nog contact op met ons gespecialiseerde verkoopteam op 010 – 850 48 35 of mail naar nl@dreamyachtcharter.com