Tortola Dream Premium 8 Dagen / 7 Nachten

22nd jul 2021

Wilt u Tortola en de Britse Maagdeneilanden in volledig verzorgde luxe ontdekken? U vindt precies wat u zoekt als u onze Tortola Dream Premium Hut vakantie boekt.
Er is een overvloed aan extra’s op deze unieke tocht – wandelen, safari tochten en natuurlijk volop snorkelen en duiken.

Monkey Point op Guana Island is het thuis van een prachtige onderwaterwereld. Een wandeling langs het strand maakt u in Cane Garden Bay en in Sandy Cay vindt u diverse wandelpaden. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de beroemde Soggy Dollar Bar.

Uw Premium hut biedt een luxe plaats om u terug te trekken nadat u uw dagen heeft doorgebracht met het ontdekken van de omgeving.

Al met al is de Tortola Dream Premium vakantie de ultieme traktatie. Deze tot in de puntjes verzorgde tocht inclusief bemanning en catering laat de BVI op zo’n manier zien dat u dit niet had willen missen.

Van 1,341.00 Tot 2,180.00

Beschikbare data & prijzen

Van BVI, Hodge's Creek Marina tot BVI, Hodge's Creek Marina

Dag 1 – Hodges Creek
Aankomst in Hodges Creek Marina op zaterdag. Aan boord om 18.00 uur (18.00 uur) – Diner aan boord en overnachting in de jachthaven.

Dag 2 – Zondag (Jost Van Dyke)- (17 mijl/3 uur)
We varen na het ontbijt uit vanuit Hodges Creek en gaan op weg naar White Bay voor lunch en een bezoek aan de Soggy Dollar Bar. In de namiddag zeilen we naar Great Harbour voor het diner en de mogelijkheid om naar Foxy’s Tamarind te gaan voor een heerlijke cocktail.

Dag 3 – Maandag (Norman Island) - (13,8 mijl/2,3 uur)
Na het ontbijt vertrekken we vanuit Great Harbour op weg naar Sandy Cay voor snorkelen, strand en watersporten, gevolgd door lunch. De bemanning kan u aan wal van dit, door de Rockefeller familie geschonken nationaal park, brengen voor een korte wandeling over het eiland. In de middag zeilen we naar Norman Island voor een bezoek aan de Treasure Point zeegrotten voordat we doorzeilen naar Benures Bay voor een rustige avond onder de sterren. Een prachtige plek voor paddle boarden en watersporten.

Dag 4 – Dinsdag (Peter Island) - (9.5NM / 2 Hours)
Verlaat Benures Bay na het ontbijt en ga naar de Indianen waar je kunt snorkelen in kristalhelder water. Nadat het snorkelen klaar is, vaart u naar Deadman's Bay (6 Nm/1 uur) op Peter Island voor lunch/watersporten/strand. Laat in de middag ga je naar Great Harbour (Peter Island) of besluit je een avond door te brengen op Cooper Island.

Dag 5 – Woensdag (Virgin Gorda)- (15 mijl/2,5 uur)
Naar The Baths in de ochtend. Geniet van snorkelen in het mooiste plekje van de BVI of wandel vanaf het strand naar Devil Bay door een doolhof van gigantische rotsblokken. In de middag zeilen we naar North Gorda sound en gaan we voor anker tussen Prickly Pear en Eustation voor snorkelen en een rustige avond.

Dag 6 – Donderdag (Anegada) - (15 mijl/2,5 uur)
We zetten al vroeg zeil naar Anegada Setting Point. Hier zijn opties voor het huren van een Jeep om het eiland te ontdekken, gevolgd door een kreeft diner aan wal, hier staat Anegada tenslotte bekend om. Geniet tijdens de toch van de schoonheid van dit ‘verzonken eiland’, waaronder flamingo’s, zoutpannen en witte zandstranden [ excursie – extra kosten zijn van toepassing ].

Day 7: Friday (Guana Island) - (24 mijl/4,5 uur)
Zeil vanuit Anegada in de ochtend naar Monkey Point op Guana Island voor snorkelen en de lunch. Omschreven als één van de beste snorkelplekjes op het eiland met vele schildpadden en scholen vis dichtbij de kust. Geniet van wat tijd op prachtig White Bay Beach. ’s Middags zeilen we door naar Marina Cay net voor zonsondergang.

Dag 8 – Zaterdag (Hodges Creek) - (6NM / 1 Hour)
een korte tocht terug naar de basis op Hodges Creek – om 09.00 gaat u van boord na een onvergetelijke week.

Routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 • Tweepersoonshut met privé badkamer (natte cel) en airconditioning (A/C in gebruik van 08.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds)
 • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
 • Drinken: frisdrank, sap, wijn en lokale alcoholische dranken (rum en punch)
 • Bemanning: 2 personen (schipper, kok/hostess)
 • Brandstof en water aan boord
 • Beddengoed, handdoeken en strandlakens (2 sets per persoon per week)
 • Verzekering voor het jacht en de gasten aan boord
 • Watersportuitrusting aan boord: snorkeluitrusting, zee-kajak, visgerei
 • Vliegreis
 • Transfer luchthaven - per taxi (max. 4 personen) per enkele reis
 • Bestemmingstoeslag (verplicht) : vooraf te betalen
 • Excursie-pakket (optioneel)

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers

Fountaine Pajot Ipanema 58 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers