St. Barth Dream Premium 8 Dagen / 7 Nachten

22nd jul 2021

Maak kennis met de jetset in St. Barts en verken de natuurreservaten van St. Maarten, waaronder Tintamarre en Ilet Pinel. Deze cruise combineert het beste van een ontspannen Caribische sfeer met verfijnde resortbestemmingen.

Onze schipper zorgt voor het zeilen en onze kok/hostess bereidt uw maaltijden. U kunt zich aan boord van onze catamaran ontspannen in een comfortabele tweepersoonshut met een eigen badkamer. Dit deel van de Caribbean heeft alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie, van witte zandstranden tot een bruisend onderwaterleven!

 

Van 840.00 Tot 1,948.00

Beschikbare data & prijzen

Van St. Martin, Marina de L'Anse Marcel tot St. Martin, Marina de L'Anse Marcel

Dag 1 – Zaterdag: Anse Marcel, St. Maarten
U kunt om 18.00 uur aan boord in Marina Fort Louisa, gevestigd in Marigot, op 15 minuten rijden van Juliana International Airport. Vergeet niet om Amerikaanse dollars mee te nemen voordat u aan boord gaat - wisselkantoren zijn beschikbaar in de buurt van de jachthaven. We verwelkomen u aan boord met een heerlijke cocktail, een briefing over de zeilroute en laten u rustig settelen in uw hut. Diner en avond aan boord.

Dag 2 – Zondag: Anse, Marcel, St. Maarten - Tintamarre (30 minuten)
We zetten koers naar Tintamarre, een klein onbewoond eiland dat deel uitmaakt van het natuurreservaat van St. Maarten (30 zeemijl). Loop rond het eiland en verken de overblijfselen van een landingsbaan, een kleine spoorlijn en een katoenplantage. De makkelijkst bereikbare baai ‘Baie Blanche’, ligt aan de westkust tegenover St. Maarten en heeft een prachtig strand. Zwem met de schildpadden en breng de nacht aan boord door voor anker. Lunch, diner en avond aan boord.

Dag 3 – Maandag: Tintamarre - Anse de Colombier, St Barts (3 uur)
Na het ontbijt zetten we koers naar Colombier voor de lunch in een afgelegen baai die alleen te voet of per boot bereikbaar is. Geniet van een rustige tijd op het witte zandstrand, snorkel, ontspan of wandel langs de kust om deze te verkennen. Als u avontuurlijk bent ingesteld, kunt u over de kleine heuvel wandelen voor een prachtig uitzicht over de baai en de omliggende eilanden. Diner en avond aan boord.

Dag 4 – Dinsdag: Anse de Colombier, St Barts - Gustavia, St. Barts (30 minuten)
Na het ontbijt zeilen we naar Gustavia, de hoofdstad van St. Barts, voor een heerlijke dag om het eiland te verkennen. U kunt het eiland per minibus verkennen en stoppen waar u de traditionele architectuur en kleine straatjes wilt ontdekken, plus natuurlijk de luxe winkels. St. Barts is een speciale plek waar u prachtige stranden, luxe en chique boetieks en lekker eten vindt, evenals de jetset-menigte; spot de mega-jachten! Diner en avond aan boord.

Dag 5 – Woensdag: Gustavia, St. Barts - Ile Fourche (30 minuten)
Vandaag gaan we naar Ile Fourche. Dit afgelegen, onbewoonde eiland is vulkanisch en biedt kristalhelder water en zicht op grote diepten. Spot schildpadden, wandel langs de kust of loop over de rotswanden voor een spectaculair uitzicht. Diner en avond aan boord.

Dag 6 – Donderdag: Ile Fourche - Ilet Pinel (3 uur)
Na de lunch zeilen we naar Ilet Pinel. Deze schitterende setting maakt deel uit van het natuurreservaat van San Marino, waar jetski's en vissen verboden zijn. Gebruik de snorkeluitrusting aan boord om in de rijke onderwaterflora en -fauna te duiken. Maak aan land een wandeling over een botanisch pad met twee observatiepunten. Diner en avond aan boord.

Dag 7 – Vrijdag: Ilet Pinel - Grand Case (50 minuten)
Enjoy the day in Pinel before leaving for Grand Case late afternoon. This is the gastronomic capital of the Caribbean and you will be spoilt for choice. Dine on fish or lobster, or have dinner on board, the choice is yours. Night onboard.Geniet van de dag in Pinel voordat we laat in de middag naar Grand Case vertrekken. Grand Case staat bekend als de gastronomische hoofdstad van de Antillen dankzij de vele lokale en luxe restaurants. Dineer met vis of kreeft, of eet aan boord, de keuze is aan u. Avond aan boord.

Dag 8 – Zaterdag: Grand Case - Anse Marcel (25 minuten)
Uitchecken rond 10.00 uur na het ontbijt. Beschikbaarheid en tarieven zijn altijd onder voorbehoud van eventuele tussentijdse wijzigingen. Routes kunnen wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving, om technische redenen of vanwege weersomstandigheden.

 • Tweepersoonshut met privé badkamer (natte cel) en airconditioning (A/C in gebruik van 08.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds)
 • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
 • Drinken: frisdrank, sap, wijn en lokale alcoholische dranken (rum en punch)
 • Bemanning: 2 personen (schipper, kok/hostess)
 • Brandstof en water aan boord
 • Beddengoed, handdoeken en strandlakens (2 sets per persoon per week)
 • Verzekering voor het jacht en de gasten aan boord
 • Watersportuitrusting aan boord: snorkeluitrusting, zee-kajak, visgerei
 • Vliegreis
 • Transfer luchthaven- per taxi (max. 4 personen) per enkele reis
 • Cash Box (verplicht): per persoon voor de duur van de vakantie, ter plaatse te voldoen
 • Cash Box:
 • Nationale park kosten
 • Douane kosten
 • Toerismebelasting en landingskosten op de eilanden
 • Havengelden en kosten voor de aanmeerboeien
 • Eventuele navulling van water, brandstof, gas, verse producten
 • Diversen: opnieuw aanschaffen van gebroken serviesgoed, verloren vislijnen of aas etc.

Fountaine Pajot Ipanema 58 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers

Fountaine Pajot Ipanema 58 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers