Silhouette Dream Premium 11 Dagen / 10 Nachten

22nd jul 2021

Bezoek Silhouette eiland, het grootste granieten eiland in de Seychellen.

Onze Silhouette Dream route start met St. Anne Marine Park en een excursie naar Cocos eiland. Ontdek La Digue en Cousin, en zeil vervolgens naar Baie St. Anne, Curieuse en St. Pierre voordat u de sfeer proeft van beroemd Praslin. Zeil vervolgens door het zelden bezochte Anse Major naar Silhouette. Vertrek naar Beauvallon’s Eden Island Marina, waar u uw 11 daagse reis zult afsluiten met winkelen, eten en ontspannen.

De Premium Hut biedt u een luxe ruimte waar u kunt ontspannen na al uw nieuwe ervaringen.

Van 1,944.00 Tot 2,680.00

Beschikbare data & prijzen

Van Seychelles, Mahe tot Seychelles, Mahe

Dag 1: Mahé - St. Anne Marine Park
Aan boord in Mahé laat in de ochtend. Ankerplaats voor de nacht in Saint Anne Marine Park.

Dag 2: St. Anne Marine Park – Cocos Island - La Digue
Bezoek aan de Saint Anne Marine Park-eilanden, een prachtige plek om te snorkelen. Na de lunch zeilen we naar Cocos Island dat is gemaakt van grote rotsen met vreemde regelmatige strepen uitgehouwen door de zee. Cocos Island is een lust voor het oog met een grote harmonie van vormen en kleuren. Onder de zee is het net zo mooi met duizenden vissen. Onvergetelijk snorkelen. We gaan voor anker bij de pittoreske haven van La Digue.

Dag 3: La Digue
Huur een fiets bij La Digue en bezoek dit rustige en mooie eiland. Met haar paden slingerend onder hoge palmbomen, huizen met palmbladeren daken, kleine kokosfabrieken, fijne witte zandstranden en grote gepolijste rotsen, is La Digue misschien wel het mooiste eiland van de Seychellen. Geen auto's, alleen fietsen of karren getrokken door ossen. Ritjes te paard zijn ook mogelijk. Ankerplaats in de haven van La Digue.

Dag 4: La Digue - Cousin - Baie St. Anne (Praslin)
Bezoek aan Cousin Island. Sinds 1968 is het eiland een natuurreservaat en vogelreservaat met zeldzame soorten en enkele reuzenschildpadden. Lunch aan boord. Middag in Praslin. Bezoek aan de Vallée de Mai, een vallei onder bescherming van UNESCO. Een wandeling in de Vallée is betoverend. Het pad dwaalt in de nabije duisternis gecreëerd door de enorme palmbladen van 'Cocos de mer'. De stammen zijn 40 meter hoog en zwaaien zachtjes in de wind, waardoor ze een vreemd ritselend geluid maken als ze tegen elkaar schuren. Ankerplaats in Baie St. Anne.

Dag 5: Baie St. Anne - Grande Soeur - Curieuse of Anse Petite Cour (Praslin)
Grande Soeur. Barbecue op het strand, één van de mooiste stranden van de Seychellen. Een wandeling van 40 minuten om het eiland te ontdekken, watersporten en ontspanning. Ankerplaats in Curieuse of Anse Petite Cour voor de nacht.

Dag 6: Curieuse - Saint Pierre - Anse Volbert of Anse Lazio (Praslin)
Curieuse. Dit eiland maakt deel uit van het Marine National Park, hier leven meer dan honderd schildpadden. Na de lunch gaan we naar Saint Pierre, een massa van ronde rotsen bekroond met een klomp van hoge palmen die zachtjes zwaaien in de wind: typisch en prachtig landschap van de Seychellen gefotografeerd bij talloze gelegenheden en een miljoen keer afgedrukt in toeristische tijdschriften! Uitstekende plek om te snorkelen met een prachtig onderwaterlandschap. Ankerplaats voor de nacht in Anse Volbert of Anse Lazio, Praslin.

Dag 7: Anse Volbert of Anse Lazio (Praslin) - Mahé
Snorkelen, zwemmen en watersportactiviteiten bij de prachtige stranden van Praslin. Zeilen naar Mahé in de namiddag. Diner en avond uit bij Anse Major.

Dag 8: Anse Major (Mahe) - Silhouette
Tijd voor watersportactiviteitenbij de idyllische plaats Anse Major aan de noordwestkust van Mahé, een zeer zelden bezochte en ongerepte plaats, alleen toegankelijk voor wandelaars en per boot. Vertrek naar Silhouette na de lunch. Diner en avond uit Silhouette.

Dag 9: Silhouette - Beauvallon
Silhouette ligt op 30 km ten noordwesten van Mahé. Heuvels bedekt met tropische bomen doen denken aan Mahé, kokospalmen aan het strand roepen Praslin op en zijn onvergelijkbare stranden met zijn granieten rotsformaties geven de indruk in La Digue te zijn. Een pad door de weelderige vegetatie onthult het prachtige en uitzonderlijke tropische woud.
In de vroege middag vertrekken we naar Beauvallon, Mahé. Diner en nacht voor anker.

Dag 10: Mahé: Beauvallon - Eden Island Marina
Ontdek Beauvallon, een uitgestrekt wit zandstrand, ingebed in de ongerepte natuur. Tijd om te ontspannen, snorkelen, kajakken, zwemmen. Na de lunch vertrek naar de jachthaven van Eden Island. Deze jachthaven is een van de meest prestigieuze privé-jachthavens van de wereld. Geniet van deze levendige plek met bars, restaurants en winkels. Diner en overnachting in de haven van de jachthaven.

Dag 11: Mahé Eden Island
Ontscheping vroeg in de ochtend tussen 6 en 8 uur in Eden Island Marina

Routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen door (weers)omstandigheden en deze kunnen derhalve zonder aankondiging gewijzigd worden.

 • Tweepersoonshut met privé badkamer (natte cel) en airconditioning (A/C in gebruik van 08.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds)
 • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
 • Drinken: frisdrank, sap, wijn en lokale alcoholische dranken (rum en punch)
 • Bemanning: 2 personen (schipper, kok/hostess)
 • Brandstof en water aan boord
 • Beddengoed, handdoeken en strandlakens (2 sets per persoon per week)
 • Verzekering voor het jacht en de gasten aan boord
 • Watersportuitrusting aan boord: snorkeluitrusting, zee-kajak, visgerei
 • Vliegreis
 • Transfer luchthaven – per taxi (max. 4 personen) per enkele reis
 • Dranken, anders dan hierboven vermeld
 • Bestemmingstoeslag (verplicht) : vooraf te betalen

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers

Lagoon 52 F - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers