Dream Costa Smeralda 8 Dagen / 7 Nachten

17th okt 2021

De Costa Smeralda van Sardinië is vernoemd naar de oogverblindende smaragdgroene kleur van het water. Dit stuk Italiaanse kustlijn herbergt kilometers aan prachtige witte zandstranden en charmante havensteden. Geniet van dit prachtige landschap en de kans om de beste stranden, het eiland Tavolara, de zandbank en de lagune van La Cinta en de winkels van Porto Cervo te verkennen. Vaar naar Porco, Santo Stefano en Palau voordat u via de La Maddalena-archipel naar Corsica’s Bonifacio gaat. U ziet Spargi, Budelli, Razzoli en nog veel meer. ’s Avonds kunt u zich terugtrekken in uw comfortabele tweepersoonshut met eigen badkamer terwijl onze bemanning voor het zeilen en de maaltijden op basis van volpension zorgt.

Van 2,120.00 Tot 3,120.00

Beschikbare data & prijzen

Van Olbia tot Olbia

DAG 1 – ZATERDAG – Olbia - Tavolara
Nadat u aan boord bent gegaan van uw catamaran op onze Dream Yacht Charter-basis in Olbia, vaart uw kapitein ongeveer 9 mijl naar het beschermde zeegebied van het eiland Tavolara in Punta Spalmatore. Met zijn twee tegenover elkaar gelegen stranden biedt het een perfecte beschutting tegen de heersende winden. Diner en overnachting aan boord.

DAG 2 – ZONDAG – San Teodoro – Porto Rotondo – Porto Cervo
Na het ontbijt en een heerlijke duik, brengt een korte tocht van 9 mijl u naar San Teodoro om "La Cinta" te bereiken, een lang en dun stuk goudkleurig zand tussen de zee en de lagune omgedoopt tot "Tahiti", dankzij het water dat niet onderdoet voor een tropisch paradijs. In de middag vaart u naar Porto Rotondo (ongeveer 18 mijl) om voor anker te gaan in de Golf van Marinella voor diner en overnachting. Van daaruit bereikt u met de bijboot de haven en een van de belangrijkste toeristische punten van Gallura, Porto Cervo. Diner en overnachting aan boord.

DAG 3 – MAANDAG – Baia Sardinia – Cala Bitta – Canniggione – Roccia dell’Orso
Een prachtige zeiltocht van 14 mijl wacht op u langs de Costa Smeralda richting de Golf van Arzachena, waar u kunt kiezen uit de vele ankerplaatsen en kleine boeien om de dag door te brengen. Vaar tussen Baia Sardinia, Cala Bitta en Canniggione, of geniet van de Golf van Saline. Gedomineerd door de typische kleuren van Capo d'Orso, staat deze kust ook bekend om Roccia dell'Orso, deze rots die, dankzij erosie door de Mistral, eruitziet als een gehurkte beer. Diner en overnachting aan boord.

DAG 4 – DINSDAG – Palau – La Maddalena
Nadat we de avond in de haven hebben doorgebracht, zullen we de stranden en baaien ontdekken tussen de kleine eilanden "Porco", Santo Stefano en Palau, en een van de meest pittoreske natuurlijke kanalen van de Middellandse Zee oversteken waar de wind en de zee elke rots hebben gevormd . In de middag komen we aan in de kleine haven van Mangiavolpe, in het centrum van het bewoonde gebied van "La Maddalena". Diner en overnachting aan boord.

DAG 5 – WOENSDAG – Zuid-Corsica – Bonifacio
We verlaten de haven om naar het zuiden van Corsica te gaan via de prachtige eilanden Spargi en Spargiotto en de "Bouches de Bonifacio" naar de spectaculaire fjord van de stad met dezelfde naam. Met een prachtige haven gebouwd aan het einde van de 19e eeuw, werd het vervolgens gekoloniseerd door de Genuezen die, om zichzelf te beschermen, structurele veranderingen aanbrachten, waaronder de bouw van de citadel van Bonifacio zoals we die nu kennen. Geniet van een aangename wandeling door het hart van de middeleeuwse vestingwerken en ontdek de trap met 187 treden die koning Alphonse van Aragon in de rots heeft uitgehouwen. Diner en overnachting aan boord.

DAG 6 – DONDERDAG – Capo Pertusato – Budelli - Razzoli – Santa Maria – Golf van Pevero
Verlaat Corsica en neem een ​​duik in Capo Pertusato waar u een indrukwekkende rots zult vinden die, zowel vanwege zijn vorm als vanwege zijn ligging, is omgedoopt tot "Le Gouvernail de la Corse" (het roer van Corsica). Daarna vertrekken we voor 12 mijl naar de eilanden Budelli, Razzoli en Santa Maria in het uiterste noorden van de Maddalena-archipel, beschermd door de voorschriften van het Nationaal Park. Het strand "Rosa" op het eiland Budelli, wordt vaak genoemd als een van de mooiste stranden ter wereld. Het dankt zijn naam aan de kleur van het zand, rijk aan kleine fragmenten van koraal, graniet en schelpen. Van daaruit varen we rond het eiland Maddalena en Caprera. Caprera is het op een na grootste eiland van de archipel en een volledig beschermd gebied. Verbonden door een 600 meter lange brug gebouwd in 1958, in aanvulling op de schoonheid en ongerepte natuur, staat het eiland bekend als de laatste residentie van Giuseppe Garibaldi. Hij woonde er 26 jaar en liet veel relikwieën bewaard in het Garibaldi Compendium, een van de meest bezochte musea in Italië. Vaar naar de Golf van Pevero op 14 mijl afstand waar we zullen overnachten. In de buurt van Porto Cervo bereiken we de jachthaven in een paar minuten met de bijboot, voor degenen die een levendige avond willen doorbrengen. Het voetgangersgebied biedt veel winkels en bars. Nacht aan boord.

DAG 7 – VRIJDAG – Pevero – Romazzino – Principe – Cala di Volpe - Olbia
Op de ochtend van de laatste dag kunt u genieten van een prachtige zonsopgang voor het spectaculaire strand van Grande Pevero. Het is een van de meest populaire stranden voor toeristen die de Costa Smeralda komen ontdekken. Het heeft de vorm van een halve maan en reflecteert 's nachts zijn eigen licht. We gaan verder naar de stranden van Romazzino en Principe (vernoemd naar de Arabische prins Aga Khan, oprichter van de Costa Smeralda) en Li Ittricceddi op 6 mijl afstand. Na 3 mijl varen tegenover het voorgebergte van "smeraldino", ontdekt u vier charmante stranden: Cala di Volpe, Liscia Ruja, Petra Bianca en Petra Niedda, met hun zeer fijne en heldere zand, beschermd door geel-roze graniet. Hier kunt u een duik nemen in de schitterende blauwe zee voordat we de laatste 25 mijl naar onze basis in Olbia varen. Diner en overnachting aan boord.

DAG 8 - ZATERDAG
Uitchecken om 09.00 uur in de ochtend.

Bemanning is alleen verantwoordelijk voor het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes. In geval van dieetwensen (allergieën, intoleranties, speciale diëten), serveren wij een aangepast menu, maar geen specifieke menu's. Een dergelijke vereiste moet ten minste 2 weken voorafgaand aan de charter worden doorgegeven. Passagiers mogen hun eigen drankjes niet mee aan boord nemen.

Routes kunnen wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving, om technische redenen of vanwege weersomstandigheden. Bovengenoemde navigatie tijden zijn gebaseerd op een gemiddelde snelheid van 6 knopen. Navigatie tijden kunnen wisselen afhankelijk van de weersomstandigheden. De eigenaar van het jacht behoudt zich het recht voor om een ander type catamaran toe te wijzen die dezelfde voorwaarden van comfort en service biedt.

 • Accommodatie in Standaard tweepersoonshut met privé badkamer (airconditioning in gebruik van 08.00 uur tot 22.00 uur)
 • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
 • Drankjes tijdens de maaltijd (tafelwijn en water), lokale aperitieven (punch, rum, fruitsappen)
 • Bemanning: 2 personen (schipper, hostess/ kok)
 • 2 sets beddengoed, handdoeken en strandlakens per persoon per week
 • Brandstof en water voor het jacht
 • Verzekering van het jacht en de passagiers
 • Watersport aan boord: snorkel-uitrusting, zee kajak
 • Vliegreis
 • Transfer luchthaven – basis – luchthaven
 • Extra drankjes, frisdranken en alcoholische dranken die niet inbegrepen zijn in het volpension
 • Cash box per persoon(verplicht): ter plaatse contant te voldoen bij aankomst

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers

Dream 60

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers