Phuket Dream Premium

22nd jul 2021

Van 1,188.00 Tot 2,080.00

Beschikbare data & prijzen

Van Phuket, Yacht Haven Marina tot Phuket, Yacht Haven Marina

Dag 1: Yacht Haven / Koh Nakha Yai (of Ko Wa Yai afhankelijk van de weersomstandigheden) (1u30)
Aankomst in Phuket en welkom in onze basis in Yacht Haven, gelegen in het noorden van het eiland. Op weg van het vliegveld krijgt u een eerste blik op de weelderige vegetatie van dit gebied, ook bezaaid met boeddhistische tempels en pittoreske dorpjes.
U gaat aan boord om 17.00 uur en maakt het u gemakkelijk in uw hut, gevolgd door een veiligheidsbriefing en uitleg van het programma. Vertrek naar het eiland Koh Nakha Yai (of Ko Wa Yai afhankelijk van de wind). Het mooie strand omzoomd met palmbomen verwelkomt uw eerste en idyllische duik. U zult genieten van een prachtige zonsondergang over de eilanden in de baai van Phang Nga. Diner en overnachting aan boord op eigen anker.

Dag 2: Marina / Koh Hong (2 uur) Koh Yang / Koh Nakha noi (1 uur)
Na het ontbijt varen we naar Koh Hong. Deze uitzonderlijke plek is alleen toegankelijk per bijboot door een grot die u leidt naar een open binnenmeer omgeven door een klif van 100 meter (in het Thais betekent ‘Hong’ ‘kamer’). Lunch aan boord.
Vertrek naar Koh Kai Nai, bezoek Koh Phing Kan met een ‘long tail’ (1), Koh Phing Kan is beter bekend als 'James Bond Island' waar 'The golden gun' is gefilmd, en Koh Pan Yi, een drijvend dorp waar honderd vissersfamilies wonen en leven. U kunt lokaal souvenirs kopen. Avondeten aan boord.

Dag 3: Koh Nakha noi / Koh Yang (1u30) / Ao Thalin (1u30) / Pakbia Groep (0u30)
Vertrek vanuit Koh Nakhai noi voor een korte tocht naar Ao Thalin. Stop voor een lunch bij Koh Yang en dan verder naar Ao Thalin voor een tochtje per kajak (2), in een prachtig mangrovegebied waar veel apen en vogels leven.
Diner aan boord en overnachting bij de Pakbia Group.

Dag 4: Pakbia groep / Koh Hong (0u30) / Ao Nang (1u00) / Koh Dam Kai (1u00)
Na het ontbijt verlaten we Pakbia en zeilen naar Koh Hong East. U zult per bijboot de prachtige lagune bezoeken: een natuurlijk zwembad van 200 meter doorsnee. Lunch en vertrek naar Koh Hong East. Vaar vervolgens naar Ao Nang, hier kunt u een tocht per olifant maken of een bezoek brengen aan ‘Tiger Cave Temple' en genieten van een massage (3,4) en varen naar Koh Dam Kai 'Chicken Island', zwemmen en snorkelen in een echt aquarium. Bij eb kunt u via een zandbank oversteken naar de overkant. Diner en nacht voor anker.

Dag 5: Koh Dam Kai / Koh Mai Phai (1u30) / Koh Phi Phi Don (0u30)
Ontbijt en zeilen naar Koh Phi Phi met een lunchstop in Koh Mai Pai, bijgenaamd 'Bamboo Island', prachtig zandstrand met talloze koraalvissen en goed zicht, een droomplek voor amateurduikers.
Rond de middag vertrek naar Koh Phi Phi Don, één van de mooiste stranden ter wereld.
Aankomst in Yongsakem Bay (Monkey Bay). Zwemmen, wandelen op het strand en vervolgens brengt uw jacht u naar Nui Bay voor de zonsondergang. Diner en overnachting.
Als de wind uit het westen waait, zal de aankomst en ankerplaats in Phi Phi aan de oostkant liggen, beroemd om zijn strand en de natuur.

Dag 6: Ko Phi Phi Don / Koh Phi Phi Ley (45 min) / Koh Phi Phi Don (2u00)
Na een vroeg ontbijt varen we naar Koh Phi Phi Ley. Ontdekking van Maya Bay, waar de film 'The Beach' werd opgenomen, met in de hoofdrol Leonardo Di Caprio. Na 2 uur zeilen rond het eiland, ontdekt u de kliffen en grotten waar de zwaluwnesten worden geoogst voordat ze tegen zeer hoge prijzen naar China worden geëxporteerd. Aan het einde van de ochtend gaan we terug naar Koh Phi Phi Don. Afmeren bij Ton Sai Bay en lunch aan boord. U kunt dan gaan winkelen en het eiland ontdekken. Een wandeling van 30 minuten naar een belvedère laat u een prachtig panorama ontdekken.
'S Avonds, na het diner, aan wal om te genieten van de shows en van de feestelijke sfeer van Phi Phi.

Dag 7: Koh Phi Phi Don / Koh Kai Nai (2u30) / Koh Lawa (1u30)
Ontbijt en vertrek naar Koh Kai Nai, een klein eiland met een wit zandstrand.
In het midden van de middag vertrek naar Koh Lawa. Laatste keer zwemmen en wandelen op het eiland. Zonsondergang en diner. Barbecue op het strand (5), Overnachting.

Dag 8: Koh Lawa / Yacht Haven (1u30)
Ontscheping bij Yacht Haven Marina voor 9.00 uur na het ontbijt onderweg.

Het optionele excursiepakket omvat:
1) 'Long Tail boat' tour naar James Bond Island en Gypsy Village
2) Kajaktocht
3) Olifantentocht of bezoek aan de ‘Tiger Cave’ tempel
4) Massage
DIT PROGRAMMA KAN ZONDER AANKONDIGING WORDEN GEWIJZIGD, VANWEGE VEILIGHEIDSREDENEN OF COMFORT EN/OF VANWEGE WEERSOMSTANDIGHEDEN.

 • Tweepersoonshut met privé badkamer (natte cel) en airconditioning (A/C in gebruik van 08.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds)
 • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
 • Drinken: frisdrank, sap, wijn en lokale alcoholische dranken (rum en punch)
 • Bemanning: 2 personen (schipper, kok/hostess)
 • Brandstof en water aan boord
 • Beddengoed, handdoeken en strandlakens (2 sets per persoon per week)
 • Verzekering voor het jacht en de gasten aan boord
 • Watersportuitrusting aan boord: snorkeluitrusting, zee-kajak, visgerei
 • Vliegreis
 • Transfer luchthaven –per taxi (max. 4 personen) per enkele reis
 • Cash Box (verplicht): per persoon voor de duur van de vakantie, ter plaatse te voldoen - Nationale park kosten - Douane kosten - Toerismebelasting en landingskosten op de eilanden - Havengelden en kosten voor de aanmeerboeien - Eventuele navulling van water, brandstof, gas, verse producten - Diversen: opnieuw aanschaffen van gebroken serviesgoed, verloren vislijnen of aas etc.
 • Excursie-pakket (optioneel)

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers