Palma Dream Premium

22nd jul 2021

Van 2,120.00 Tot 3,120.00

Beschikbare data & prijzen

Van Palma de Mallorca, Marina Naviera Balear tot Palma de Mallorca, Marina Naviera Balear

Dag 1: Palma
Arriveer bijtijds en bezoek de oude stad Palma. Wandel over de geplaveide straatjes en bezoek één van de meest beroemde kathedralen in Europa: de Palma Kathedraal, ook wel bekend als ‘La Seu’, wat vrij vertaald ‘de zetel’ betekent en waarschijnlijk refereert aan de zetel van de bisschop. Neem de historische atmosfeer en charme van Palma in u op, voordat u om 18.00 uur aan boord gaat van de Lagoon 620. Maak het u gemakkelijk aan boord en neem deel aan de veiligheids-briefing.
De zeilen worden gehezen voor een korte zeiltrip (1,5 uur) naar Cala Portals Vells, een schitterende baai met kraakhelder water.
Diner en overnachting aan boord.

Dag 2: Cala Portals Vells – Cala Pi – Colonia Sant Jordi (25NM – 2,5 uur + stop bij Cala Pi 1,5 uur)
Na het ontbijt vertrekt u richting Cala Pi. Haar prachtige strand en rustige turquoise water zijn zeer geschikt voor kinderen, zwemmen en snorkelen. Er is een strandbar en 3 restaurants in de nabije omgeving. Eeuwen geleden kwamen er veel piraten voor in dit gebied, en de overblijfselen van een Middeleeuwse uitkijktoren zijn nog steeds zichtbaar. Lunch aan boord in deze populaire ankerplaats. Mochten de wind- of weercondities te ruig zijn, dan zal er doorgevaren worden naar de haven van Sa Rapita (ongeveer 3 mijl naar het oosten). Na de lunch wordt er koers gezet richting Colonia Sant Jordi. Colonia staat bekend om haar mooie witte zandstranden, zoals Es Carbo (vaak bezocht door de Spaanse koninklijke familie) en Es Trenc, een 3,2 km lang natuurlijk en rustig strand met ‘goud’ zand en kristalhelder water. Zwemmen, snorkelen en strandwandelen is hier heerlijk. Aan de Avinguda de la Primavera vindt u vele populaire restaurants en tapasbarretjes. Voor de nacht wordt er geankerd tussen de eilandjes Gabina en Redona. Diner en overnachting aan boord.

Dag 3: Colonia Sant Jordi – Cala Figuera – Porto Petro (19NM – 3 uur)
Na het ontbijt zeilen we noordwaarts en geniet u van de schitterende kustlijn onderweg naar Cala Figuera. Bekend onder de lokale bevolking als ‘Klein Venetië), is Cala Figuera een schilderachtige en beschutte ankerplaats aan de zuidoostkust van Mallorca. De haven is nog steeds voornamelijk een traditionele vissersgemeenschap met pittoreske witte huisjes en woonboten. Na lunch aan boord kunt u heerlijk ontspannen in deze rustige omgeving. Daarna zeilen we naar Porto Petro, een voormalige vissershaven dat tegenwoordig een mooie moderne kustplaats is met een beschutte baai.
Diner en overnachting aan boord.

Dag 4: Porto Petro – Cala Santanyi (7NM – 1,5 uur)
Na het ontbijt wordt er vertrokken naar Cala Santanyi, een mooi inham met een wit zandstrand en helder water, perfect om in te zwemmen en snorkelen. De inham is omgeven door rotsachtige kliffen en bossen met pijnbomen. De Torre Nova de la Roca Fesa, een uitkijktoren gebouwd op de kaap in 1663, beschermde vroeger de kust tegen piraten. Na de lunch kan er heerlijk gesnorkeld en gekajakt worden naar de nabijgelegen prachtige grot. Diner en overnachting aan boord.

Dag 5 : Cala Santanyi – Cabrera Nationaal Park (15NM – 2,5 uur)
In de ochtend hijsen we de zeilen naar het Cabrera Nationaal Park. De Cabrera Archipel is een maritiem Nationaal Park dat 10 km van de zuidoostkust van Mallorca ligt. Het bestaat uit een hoofdeiland (Cabrera), 6 kleinere eilanden en vele rotsachtige eilandjes. De Archipel staat bekend om haar vogel populatie en rijke flora en fauna. U zult genieten van het snorkelen in deze rijke onderwaterwereld. Later in de middag kunt u een wandeling maken naar het kasteel die over de haven uitkijkt. Het kasteel is aan het eind van de 14e-eeuw gebouwd als reactie op de vele piraten aanvallen op Mallorca. Geniet van de zonsondergang. Diner en overnachting aan boord.

Dag 6: Cabrera – Es Trenc strand, Sa Rapita (12NM – 2 uur)
Na het ontbijt zeilen we naar Es Trenc strand. Dit mooie strand strekt zich uit over een 2,5 km lang beschermd, en daarom onontwikkeld, duinlandschap in het zuiden van het eiland. Het uitgestrekte natuurlijke landschap, het zachte witte zand en de adembenemende blauwe kleur van het water doet de harten van natuurliefhebbers, fotografen en snorkelaars, sneller kloppen. De unieke, turquoise kleurschakering van de zee geeft het strand een tropische flair. Er bevinden zich een aantal ‘chiringuitos’ (barretje met klein winkeltje) die een ruim aanbod bieden aan maaltijden, snacks, dranken en strandaccessoires. Vanaf 18.00 uur spelen zij ook Latijns-Amerikaanse muziek. U zult genieten van deze ontspannen dag, en vergeet niet te snorkelen! Diner en overnachting aan boord.

Dag 7: Es Trenc strand – Palma (23NM – 4 uur)
Na het ontbijt weer terug richting Palma. Op de terugweg komt u langs de steile kliffen van Cap Blanc met haar vuurtoren. Het grote gedeelte van de kustlijn is beschermd en is nog niet volledig ontwikkeld: een landschap bezaait met rotsachtige eilandjes en beschutte inhammen. Calo des Cap d’Alt en Cala de Cap Falco zijn 2 mooie voorbeelden hiervan. Beiden bieden kristalhelder water, ideaal voor zwemmen en snorkelen. Diner en overnachting aan boord.

Dag 8: Palma
Uitchecken om 09.00 uur in de ochtend.

Bemanning is alleen verantwoordelijk voor het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes. In geval van dieetwensen (allergieën, intoleranties, speciale diëten), serveren wij een aangepast menu, maar geen specifieke menu's. Een dergelijke vereiste moet ten minste 2 weken voorafgaand aan de charter worden doorgegeven. Passagiers mogen hun eigen drankjes niet mee aan boord nemen.

Routes kunnen wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving, om technische redenen of vanwege weersomstandigheden. Bovengenoemde navigatie tijden zijn gebaseerd op een gemiddelde snelheid van 6 knopen. Navigatie tijden kunnen wisselen afhankelijk van de weersomstandigheden. De eigenaar van het jacht behoudt zich het recht voor om een ander type catamaran toe te wijzen die dezelfde voorwaarden van comfort en service biedt.

 • Accommodatie in Standaard tweepersoonshut met privé badkamer (airconditioning in gebruik van 08.00 uur tot 22.00 uur)
 • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
 • Drankjes tijdens de maaltijd (tafelwijn en water), lokale aperitieven (punch, rum, fruitsappen)
 • Bemanning: 2 personen (schipper, hostess/ kok)
 • 2 sets beddengoed, handdoeken en strandlakens per persoon per week
 • Brandstof en water voor het jacht
 • Verzekering van het jacht en de passagiers
 • Watersport aan boord: snorkel-uitrusting, zee kajak
 • Vliegreis
 • Transfer luchthaven – basis – luchthaven
 • Extra drankjes, frisdranken en alcoholische dranken die niet inbegrepen zijn in het volpension
 • Cash box per persoon(verplicht): ter plaatse contant te voldoen bij aankomst

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Type: Catamaran

Aantal hutten: 6

12
passagiers