Bali Dream (Superior Hut) 8 Dagen / 7 Nachten

Bali Dream (Superior Hut) 8 Dagen / 7 Nachten

€1,247 TOT €1,770

Wonderschoon Bali (ook wel bekend als Land van de Goden) en haar zustereiland Lombok zijn de juwelen op de Indonesische kroon. Wanneer u tussen beide eilanden zeilt ontdekt u witte zandstranden en zwemt u in helder turquoise water gevuld met manta roggen, enorme maanvissen (Mola Mola), zeeschildpadden, kleurrijke anemoonvissen en elke andere tropische vissoort op aarde. De Republiek van Indonesië ligt rondom de evenaar en is ’s werelds grootste archipel. Een caleidoscoop van meer dan 13000 eilanden, waarvan sommige nog onbewoond en naamloos.

U heeft de mogelijkheid om een historische tempel te bezoeken en u te mengen tussen de vriendelijke bewoners van de eilanden die de bezoekers verwelkomen. Zelfs in de geïsoleerde gebieden is er een kans dat u een inwoner treft die wat Engels spreekt. Er zijn vele wandelpaden waar u vogels kunt spotten en kunt genieten van panoramische vergezichten met de mooiste zonsondergang ter wereld.

Iedere dag is een nieuw avontuur. Zeilend rondom Bali gaat u voor anker in de ene mooie baai na de andere, Sanur Beach, Nusa Lembongan, de Gili eilanden, Senggigi, Gili Nanggu en Gili Gede, Nusa Penida en Pulau Serangan, eiland hoppen was nog nooit zo eenvoudig en nog nooit zo leuk!

Beschikbare data & prijzen