Wij zijn hier om te helpen

Uw vakantie is meer dan ooit een tijd om te ontspannen en het laatste dat u nodig heeft, is stress tijdens het boekingsproces, of wanneer uw plannen moeten veranderen vanwege COVID-19. U kunt met een gerust hart bij ons boeken dankzij onze verhoogde flexibiliteit en onze boekingsbescherming. Hier zijn de redenen waarom u voor Dream Yacht Charter zou moeten kiezen.

Uw boekingsbescherming

1 Onze flexibele wijzigingsmogelijkheden

Neem voor hulp contact op met uw reisagent als u niet rechtstreeks bij ons heeft geboekt.

Als u uw vertrekbestemming niet kunt bereiken vanwege COVID-19 beperkingen kunt u:

  • Zonder kosten uw boeking wijzigen naar alternatieve data in 2020 of 2021 en uw aanbetaling wordt overgeboekt naar uw nieuwe boeking
  • Een credit nota ontvangen voor de betaalde aanbetaling die u kunt gebruiken voor een toekomstige charter voor vertrek in 2020 of 2021. De creditnota is 12 maanden geldig.

Gewijzigde charters zijn onderhevig aan de huidige prijzen. U dient het verschil te betalen als de boeking duurder is en er vindt geen restitutie plaats als de boeking minder duur is.

Ons beleid kwalificeert onder COVID-19-verstoring grensafsluitingen, een overheidsadvies om niet naar uw bestemming te reizen of beperkingen die ons verhinderen uw charter op de vertrekbestemming uit te voeren. Het niet afgeven van een negatieve COVID-19-test om het land dat u bezoekt binnen te komen, wordt niet als verstoring beschouwd. In dit geval zijn onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van toepassing, maar diverse verzekeraars bieden in dit geval dekking onder de annuleringsverzekering, dus wij raden u aan om een annuleringsverzekering met COVID-19 dekking af te sluiten.

2 Optionele verlengde dekking

U kunt onze nieuwe verlengde dekking kopen en extra gemoedsrust krijgen als uw boeking in aanmerking komt voor COVID-19-verstoring, zoals hierboven beschreven.

U krijgt al een ongeëvenaarde keuze voor wijzigen, maar als u niet flexibel bent qua datum en bestemming,  betaalt u € 400,- voor uitgebreide dekking per boeking (of € 250,- per hut voor Cabin Charters), waarmee u in aanmerking komt voor een terugbetaling van uw charterkosten, of waarmee u ervoor kunt kiezen om een credit nota te ontvangen voor de waarde van uw charter plus een bonus van 10%.

Uitgebreide dekking is beschikbaar voor nieuwe boekingen met vertrek vóór 30 april 2021. Verstoring dient te voldoen aan onze criteria en het beleid sluit de Bahama’s, BVI, USVI, Mexico en Florida uit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Redenen om te boeken bij Dream Yacht Charter

Wij hebben meer klanten in meer landen laten varen dan enig ander charterbedrijf tijdens de COVID-19 pandemie. Boek met vertrouwen in de wetenschap dat wij uw boeking kunnen verplaatsen naar een van onze 60+ bestemmingen wereldwijd als u niet kunt reizen zoals gepland vanwege COVID-19 beperkingen.

Met meer dan 60 bestemmingen biedt alleen Dream Yacht Charter u een ongeëvenaarde keuze voor wijzigen wereldwijd, inclusief 11 bases alleen al in het Caribisch gebied. Hierdoor bieden wij meer wijzigingsmogelijkheden dan lokale aanbieders, die vaak beperkt zijn tot slechts enkele bestemmingen.

Dream Yacht Nederland is tevens aangesloten bij VZR Garant, een erkend garantiefonds. Uw betalingen aan ons zijn dus veilig.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, personeel en partners zijn een prioriteit bij Dream Yacht Charter. We hanteren strenge COVID-19 hygiëne maatregelen voor onze vloot en bases.

Wij kijken er naar uit u aan boord te verwelkomen!