Wij zijn hier om te helpen

Uw vakantie is meer dan ooit een tijd om te ontspannen en het laatste dat u nodig heeft, is stress tijdens het boekingsproces, of wanneer uw plannen moeten veranderen vanwege COVID-19.

U kunt met een gerust hart bij ons boeken dankzij onze verhoogde flexibiliteit en onze driedubbele boekingsbescherming. Hier zijn de redenen waarom u voor Dream Yacht Charter zou moeten kiezen.

Uw boekingsbescherming

Onze flexibele wijzigingsmogelijkheden

Neem voor hulp contact op met uw reisagent als u niet rechtstreeks bij ons heeft geboekt.

Als u uw vertrekbestemming niet kunt bereiken vanwege COVID-19 beperkingen kunt u:

  • Zonder kosten uw boeking wijzigen naar alternatieve data binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke vertrekdatum. Uw (aan)betaling wordt overgeboekt naar uw nieuwe boeking.
  • Een credit nota ontvangen voor het reeds betaalde bedrag die u kunt gebruiken voor een toekomstige charter binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke vertrekdatum.

Gewijzigde charters zijn onderhevig aan de huidige prijzen. U dient het verschil te betalen als de boeking duurder is en er vindt geen restitutie plaats als de boeking minder duur is.

Ons beleid is van toepassing op het moment dat er de volgende COVID-19-verstoring is, nadat u uw boeking heeft gemaakt: grensafsluitingen, een overheidsadvies vermeld op www.nederlandwereldwijd.nl om niet naar uw bestemming te reizen (oranje of rood reisadvies) of beperkingen die ons verhinderen uw charter op de vertrekbestemming uit te voeren.

Dit beleid dekt geen ‘vaccinatie als toegangsvereiste’ als u niet gevaccineerd bent. Checkt u voordat u vertrekt de vereisten van het land waar u naartoe reist via www.nederlandwereldwijd.nl of download de Reisapp, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het volgende valt NIET onder COVID-19 verstoring:

  • Het niet afgeven van een negatieve COVID-19-test om het land dat u bezoekt binnen te komen.
  • Een quarantaine plicht voor het land wat u bezoekt of in uw thuisland bij terugkeer.

In dit geval zijn onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van toepassing, maar wij bieden u de mogelijkheid om een annuleringsverzekering met COVID-19 dekking af te sluiten.

Optionele annuleringsverzekering COVID-19
We zijn een partnerschap aangegaan met verzekeraar Gritchen om onze directe klanten een COVID-19-annuleringsverzekering voor reizen aan te bieden. Het biedt bescherming als u of uw bemanning positief test en geen negatieve PCR-test kan geven, of symptomen van COVID-19 vertoont en op het laatste moment niet an reizen.
De dekking omvat annulering, late aankomst, onderbreking van het verblijf en hotelkosten als u of uw bemanning te maken heeft met COVID-19 en is alleen beschikbaar voor inwoners van de EU. Lees meer over deze annuleringsverzekering.

Wij houden u aan het zeilen

Wij hebben meer klanten in meer landen laten varen dan enig ander charterbedrijf tijdens de COVID-19 pandemie. Boek met vertrouwen in de wetenschap dat wij uw boeking kunnen verplaatsen naar één van onze 50+ bestemmingen wereldwijd als u niet kunt reizen zoals gepland vanwege COVID-19 beperkingen.

Met meer dan 50 bestemmingen biedt alleen Dream Yacht Charter u een ongeëvenaarde keuze voor wijzigen wereldwijd, inclusief 11 bases alleen al in het Caribisch gebied. Hierdoor bieden wij meer wijzigingsmogelijkheden dan lokale aanbieders, die vaak beperkt zijn tot slechts enkele bestemmingen.

Dream Yacht Nederland is tevens aangesloten bij VZR Garant, een erkend garantiefonds. Uw betalingen aan ons zijn dus veilig.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, personeel en partners zijn een prioriteit bij Dream Yacht Charter.

Wij kijken er naar uit u aan boord te verwelkomen!