Wij zijn hier om te helpen

Uw vakantie is meer dan ooit een tijd om te ontspannen en het laatste dat u nodig heeft, is stress tijdens het boekingsproces, of wanneer uw plannen moeten veranderen vanwege COVID-19. U kunt met een gerust hart bij ons boeken dankzij onze verhoogde flexibiliteit en onze boekingsbescherming. Hier zijn de redenen waarom u voor Dream Yacht Charter zou moeten kiezen.

Uw boekingsbescherming

Onze flexibele wijzigingsmogelijkheden

Neem voor hulp contact op met uw reisagent als u niet rechtstreeks bij ons heeft geboekt.

Als u uw vertrekbestemming niet kunt bereiken vanwege COVID-19 beperkingen kunt u:

  • Zonder kosten uw boeking wijzigen naar alternatieve data binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke vertrekdatum. Uw (aan)betaling wordt overgeboekt naar uw nieuwe boeking.
  • Een credit nota ontvangen voor het reeds betaalde bedrag die u kunt gebruiken voor een toekomstige charter binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke vertrekdatum.

Gewijzigde charters zijn onderhevig aan de huidige prijzen. U dient het verschil te betalen als de boeking duurder is en er vindt geen restitutie plaats als de boeking minder duur is.

Ons beleid kwalificeert onder COVID-19-verstoring grensafsluitingen, een overheidsadvies om niet naar uw bestemming te reizen of beperkingen die ons verhinderen uw charter op de vertrekbestemming uit te voeren.

Het volgende valt NIET onder COVID-19 verstoring:

  • Het niet afgeven van een negatieve COVID-19-test om het land dat u bezoekt binnen te komen.
  • Een quarantaine plicht voor het land wat u bezoekt of in uw thuisland bij terugkeer.

In dit geval zijn onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van toepassing, maar diverse verzekeraars bieden in dit geval dekking onder de annuleringsverzekering, dus wij raden u aan om een annuleringsverzekering met COVID-19 dekking af te sluiten. Indien gewenst kunnen wij u een annuleringsverzekering met Covid dekking aanbieden voor 4% van de totale reissom. Vraagt u ons naar de voorwaarden.

Redenen om te boeken bij Dream Yacht Charter

Wij hebben meer klanten in meer landen laten varen dan enig ander charterbedrijf tijdens de COVID-19 pandemie. Boek met vertrouwen in de wetenschap dat wij uw boeking kunnen verplaatsen naar een van onze 60+ bestemmingen wereldwijd als u niet kunt reizen zoals gepland vanwege COVID-19 beperkingen.

Met meer dan 60 bestemmingen biedt alleen Dream Yacht Charter u een ongeëvenaarde keuze voor wijzigen wereldwijd, inclusief 11 bases alleen al in het Caribisch gebied. Hierdoor bieden wij meer wijzigingsmogelijkheden dan lokale aanbieders, die vaak beperkt zijn tot slechts enkele bestemmingen.

Dream Yacht Nederland is tevens aangesloten bij VZR Garant, een erkend garantiefonds. Uw betalingen aan ons zijn dus veilig.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, personeel en partners zijn een prioriteit bij Dream Yacht Charter.

Wij kijken er naar uit u aan boord te verwelkomen!