Alles wat u wilt weten over de Lagoon 620

01st mrt 2021

Ziet u steeds de Lagoon 620 catamaran genoemd worden tijdens het bekijken van onze Bemande charters en vraagt u zich af wat er zo speciaal is aan dit jacht?

De Lagoon 620 is niet voor niets een favoriet onder onze klanten. Als u een hotelkamer-ervaring wilt nabootsen tijdens uw zeilvakantie, dan is dit hét jacht voor u. Deze 62ft catamaran heeft zoveel binnenruimte en voelt zo luxe aan dat je bijna vergeet dat je op het water drijft. Lees hier een recensie van onze klanten die in Tahiti gezeild hebben.

Dat gevoel van eindeloze ruimte is niet alleen beperkt tot de binnenkant van de Lagoon 620, maar strekt zich ook uit tot buiten op het dek. U zult nooit het gevoel hebben dat u op elkaars lip zit op een Lagoon 620. Er zijn zoveel plekken om te ontsnappen voor wat rust en stilte en het is een ideaal jacht voor een luxe charter met bemanning.

Een week doorbrengen op de Lagoon 620 is gemakkelijk als u omringd bent door zulk weelderig comfort, zelfs als u langere afstanden aflegt. Er is een speciale plek om te zonnebaden, eten en loungen en de overgang van dag naar nacht gaat zeer eenvoudig.

Geniet van de tour:

Lagoon 620 hut indeling 

De Lagoon 620 beschikt over 12 slaapplaatsen met een indeling van zes passagiershutten met veel opbergruimte. De queensize bedden hebben instap aan de zijkant voor extra gemak. Elke hut heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De hutten bevinden zich in de enorme rompen van de catamaran en zijn slim ontworpen, zodat ze de hutten vullen met natuurlijk licht. Het jacht heeft zo’n fantastische ambiance en de aandacht voor detail maakt de Lagoon 620 echt een bijzonder jacht.

Ruimte om comfortabel te ontspannen

De Lagoon 620 is ontworpen voor gezelligheid met voldoende ruimte om samen te komen met uw dierbaren en samen te kletsen, dineren of te genieten van een cocktail. U kunt samen zijn zonder dat het druk voelt, maar er zijn ook genoeg plekjes om u even terug te trekken.

De salon- en cockpitramen vullen de ruimte met licht en het is deze eigenschap waar de Lagoon 620 bekend om staat. De kombuiskeuken is indrukwekkend en de salon biedt comfort als u wilt uitrusten van de middagzon of wilt genieten van de airconditioning.

Krijg een fantastisch uitzicht op de flybridge waar u kunt ontspannen. De gastenlounge is zo ruim en hindert de bemanning niet. Het is een geweldige plek om land te spotten, op zoek te gaan naar zeeleven of een pauze te nemen van de zon onder de bimini (zonnescherm).

Schuilen voor de zon kan goed onder de verlengde salonoverkapping, ook perfect om te dineren of te relaxen met een boek op de bedbank. Zonaanbidders kunnen naar het uitgebreide zonnedek aan de voorkant van de Lagoon 620 gaan, hier bevinden zich ook de trampolines.

Het beste uit een heerlijke zwem- of snorkelplek halen is eenvoudig – u kunt meteen een duik nemen met behulp van het ladderplatform aan de achterkant van het jacht. Daarna kunt u het zout afdouchen met de douche aan dek.

Onze Lagoon 620 Bemande charter bestemmingen

Lagoon 620 yacht in the Pacific

Over onze Bemande charters

Onze bemanningen zijn hier om uw dromen waar te maken en werken met u samen om een designer-menu samen te stellen volgens uw voorkeuren en een reisroute die u nog jarenlang zult herinneren. Leer meer over onze Bemande charters of lees meer op onze blog pagina.