BOEK ZEILVAKANTIES WERELDWIJD

LAAT UW ZEILDROMEN UITKOMEN SAMEN MET DE GROOTSTE AANBIEDER VAN ZEILJACHTEN

Dream Yacht heeft de grootste en meest diverse vloot van modellen en fabrikanten in de zeilmarkt. Wij bieden het breedste aanbod aan zeilvakanties, van de roze zandstranden in het Caribisch gebied tot de duizenden eilanden van Europa, o.a. in het populaire GriekenlandKroatië en Turkije. Lees meer op onze website over bareboat charters zonder schipper, bareboat charters met schipper, bemande charters en cabin charters of spreek met ons ervaren team over onze hoge kwaliteit zeilvakanties, bijzondere routesuggesties en persoonlijke tips.
Wij zijn er voor u om uw zeildromen te laten uitkomen.

Charter types

aerial of sailboat under full sail in Caribbean Sea BVI

Bareboat Charters

Be your own captain sailing in all of the places you have always dreamed of on board our top of the line monohulls and catamarans.

Lees meer

Zeilen met schipper

Zeil op plekken waar u altijd van heeft gedroomd aan boord van onze vloot monohulls en catamarans – zeilervaring is niet nodig!

Lees meer
snorkeling off the boat at the shore of sandy spit BVI

Cabin Charters

Als pioniers van de Cabin charters, zijn we verheugd dat we een breed scala aan bucketlist-bestemmingen beschikbaar hebben die u aan boord van onze luxe catamarans kunt verkennen.

Lees meer
Bemande Charters - Dream Yacht Charter

Bemande Charters

Onze Bemande Vaarvakanties zijn het hoogtepunt van all inclusive luxe: uw drijvende 5-sterren privé villa, met chefkok en bemanning tot uw dienst.

Lees meer
Airlie Beach

Motor Catamaran Charters

Vaar sneller en zie meer van uw gekozen bestemming tijdens uw vaarvakantie met een motor catamaran charter.

Lees meer
Aqualodge by Dream Yacht Charter

Aqualodge – drijvende villa’s

Kom dichter bij de natuur, hoor het geluid van de oceaan en geniet van een prachtig uitzicht bij zonsopgang en zonsondergang met onze aantrekkelijke Aqualodge drijvende villa’s.

Lees meer

Eigendomsprogramma

Dream Yacht Charter is het enige charter bedrijf dat zes verschillende eigendomsprogramma’s biedt. Deze programma’s bestaan onder meer uit een vooraf afgesproken aankoopbedrag, gegarandeerde maandelijkse inkomsten of een inkomen gebaseerd op prestatie.
Lees meer